Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Катастрофа,супер играчи имате али тренерот ви нема врска.Клинсман молимте оди си и не го зафркнувај најдобриот германски клуб!!!

Ај сети се како ја почна сезонава твојот омилен клуб :helou:! Што не кажа за Милан дека се мизерија?!
Абе Милан играат многу подобар фудбал од твојот тим и чут!!!!(мислам на Интер):baeh::baeh::baeh:
БТВ ништо не е страшно ова и онаа сезона имаа вакви изданиа....верувам дека ќе ја пребродат малата криза:helou:

Втор по ред пораз на Шампионот на Гер. Се надевам дека во најкраток можен период ќе се консолидираат и ќе им се вратат на победите. Сеа ги чека дуел против Лион прер своите гледачи ...

Ај сети се како ја почна сезонава твојот омилен клуб :helou:! Баерн барем не беа на дно на табела :wink:.

Ne glej istorija gledaj napred kako so kaza eden tvoj drugar od fan klub inter...doma gubite petaradi aj uzivaj si

Ne glej istorija gledaj napred kako so kaza eden tvoj drugar od fan klub inter...doma gubite petaradi aj uzivaj si

Ќе те потсетам дека Вердер не се слаба екипа (што поразот беше катастрофален е друга работа). Тоа за историјата кажи им го на твоите во темата за утрешниот натпревар. Btw и јас се согласувам со Syn :wink:.

Најголем виновник за ова што му се случува на Баерн е управата на клубот на чело со Румениге и Хенес. Направија премногу лоши потези во изминативе неколку години. Ке ја освојат една сезона титулата без проблем, и се задоволуваат со истиот играчки кадар за да наредната сезона за да доживеат вистинска бламажа. Тоа се случи и пред 2 години а како тргнало ќе се случи и оваа сезона. Според мене голема грешка им и беше што го отпуштија Феликс Магат. Човекот не беше крив за слабите резултати таа сезона, главниот проблем им беше што по заминувањето на Балак не купија некој кој што ке биде замена за него, кој што ке биде лидер. А за настапите во Европпските купови и не ми се збори, во последниве 7 сезони Баерн нема стигнато ни до полуфинале. Срамота за тим од калибарот на Баерн. Баерн повеќе не е она што беше, остана само името и старата слава, а со стара слава и не се живее.
За сево ова е крива само управата и мислам дека Румениге и Хенес треба да ја превземат одговорноста и да си поднесат оставки. Како пример земети ги Реал и Барселона, каде што многу често се врши менување на управите на тимовите.

Најголем виновник за ова што му се случува на Баерн е управата на клубот на чело со Румениге и Хенес. Направија премногу лоши потези во изминативе неколку години. Ке ја освојат една сезона титулата без проблем, и се задоволуваат со истиот играчки кадар за да наредната сезона за да доживеат вистинска бламажа. Тоа се случи и пред 2 години а како тргнало ќе се случи и оваа сезона. Според мене голема грешка им и беше што го отпуштија Феликс Магат. Човекот не беше крив за слабите резултати таа сезона, главниот проблем им беше што по заминувањето на Балак не купија некој кој што ке биде замена за него, кој што ке биде лидер. А за настапите во Европпските купови и не ми се збори, во последниве 7 сезони Баерн нема стигнато ни до полуфинале. Срамота за тим од калибарот на Баерн. Баерн повеќе не е она што беше, остана само името и старата слава, а со стара слава и не се живее.
За сево ова е крива само управата и мислам дека Румениге и Хенес треба да ја превземат одговорноста и да си поднесат оставки. Како пример земети ги Реал и Барселона, каде што многу често се врши менување на управите на тимовите.

Не,ќе треба да ни се случи ко пред две сезони,па да го зајакнат тимот.Околу трансферите се слагам,мора да се биде поактивен ако сакаат успеси,не они го земаа Боровски,Рибери еве 3 месеци повреден беше,Алтинтоп исто до 2009 нема да игра,и каде е успехот тука???А иначе за тренерот искрено верувам во него,мислам дека е добар стручњак,се обидува да имплементира еден нов систем во Баерн,кој можеби ќе има турбуленции,ама мислам дека ќе биде успешен,само треба време.И ваљда зимава ќе се свестат,па ќе вложат дебели пари,зошто така функционира фудбалот денес.

Втор по ред пораз на Шампионот на Гер. Се надевам дека во најкраток можен период ќе се консолидираат и ќе им се вратат на победите. Сеа ги чека дуел против Лион прер своите гледачи ...

Дуелот со Лион ќе биде клучен според мене,во однос на настаните сезонава.Ако и тука кикснат,ќе има сериозни промени!!!

Utre e ekstremno vazen natprevar,mozebi od sushtinsko znacenje,i iskreno stojam zad Klinsi,mozebi gresam,ama mislam deka utre toj ke go dokaze sprotivnoto!!!
Ajde Baern,podsetine na igrite od lanskata sezona.Posle pres-konferencijata edno e jasno,utre izleguvame so najdobrite 11 koi Baern gi poseduva.Neka gospod bide so niv,pa da slavime utre pobeda nad francuskiot shampion!!!!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom