В
Вори
Гостин
Катастрофа,супер играчи имате али тренерот ви нема врска.Клинсман молимте оди си и не го зафркнувај најдобриот германски клуб!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе Милан играат многу подобар фудбал од твојот тим и чут!!!!(мислам на Интер):baeh::baeh::baeh:Ај сети се како ја почна сезонава твојот омилен клуб :helou:! Што не кажа за Милан дека се мизерија?!
MIZERIJA STE
Ај сети се како ја почна сезонава твојот омилен клуб :helou:! Баерн барем не беа на дно на табела :wink:.
За Манчестер Јунајтед е.4и4 за Баерн си или?
Ne glej istorija gledaj napred kako so kaza eden tvoj drugar od fan klub inter...doma gubite petaradi aj uzivaj si
4и4 за Баерн си или?
Најголем виновник за ова што му се случува на Баерн е управата на клубот на чело со Румениге и Хенес. Направија премногу лоши потези во изминативе неколку години. Ке ја освојат една сезона титулата без проблем, и се задоволуваат со истиот играчки кадар за да наредната сезона за да доживеат вистинска бламажа. Тоа се случи и пред 2 години а како тргнало ќе се случи и оваа сезона. Според мене голема грешка им и беше што го отпуштија Феликс Магат. Човекот не беше крив за слабите резултати таа сезона, главниот проблем им беше што по заминувањето на Балак не купија некој кој што ке биде замена за него, кој што ке биде лидер. А за настапите во Европпските купови и не ми се збори, во последниве 7 сезони Баерн нема стигнато ни до полуфинале. Срамота за тим од калибарот на Баерн. Баерн повеќе не е она што беше, остана само името и старата слава, а со стара слава и не се живее.
За сево ова е крива само управата и мислам дека Румениге и Хенес треба да ја превземат одговорноста и да си поднесат оставки. Како пример земети ги Реал и Барселона, каде што многу често се врши менување на управите на тимовите.
Втор по ред пораз на Шампионот на Гер. Се надевам дека во најкраток можен период ќе се консолидираат и ќе им се вратат на победите. Сеа ги чека дуел против Лион прер своите гледачи ...
xexexexxxxexexe:pos2::pos2: JUST YOU DREAM! bayern-lyon-2:tv:Лион е печен у вторник, немој да се секираш ЧЕНТО, ја ти гарантирам ... :wink: