Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Влатко_Русин напиша:
Шо да праиш, не следат сите фудбал.

Зе Роберто се врати во Баерн!

повеќе
Dobro de izvini ne znaev pisuvase edno vreme deka nemal namera da se vreti vo baern i deka ke odel vo Milan

Golden_boy_HUS напиша:
Dobro de izvini ne znaev pisuvase edno vreme deka nemal namera da se vreti vo baern i deka ke odel vo Milan

Другови,без расправии.
Тоа не е битно.
Битно е дека Зе Роберто повторно се врати за да помогне во освојување на сите можни титули следната сезона!!!!!!!!!!
НАПРЕД БАЕРН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud:

Стварно е штета што ваков голем клуб не игра Лига Шампиони.Кога ке помислан што може да биде со Рибери,Тони,и стара формула Хицфилд страв ме фаќа искрено али куп УЕФА глатко ке ја опнат титулата

itar pejo напиша:
Стварно е штета што ваков голем клуб не игра Лига Шампиони.Кога ке помислан што може да биде со Рибери,Тони,и стара формула Хицфилд страв ме фаќа искрено али куп УЕФА глатко ке ја опнат титулата

Друже не се сеќирај.Тоа е!Да не беше катастрофалната немаше да се случат овие трансфери.Вака ќе го зееме куп на Уефа и догодина играчите уиграни плус со Клосе идеме у Лига на Шампиони!

Golema steta sto ne igraat vo liga na sampioni imaat prekrasen tim koi moze da se ramni so Milan Barcelona Chealsea.......

Golden_boy_HUS напиша:
Golema steta sto ne igraat vo liga na sampioni imaat prekrasen tim koi moze da se ramni so Milan Barcelona Chealsea.......

Ќе се одморат од тие, и психолошки и физички напори од Лига на Шампиони. Ќе биде све топ!

Вчера Зе Роберто се сретнал со Карл Хаинц Румениге и ги договориле сите детали од неговиот двегодишен договор.Денес се враќа во Бразил за да на 29 јуни конечно доаѓа во Минхен за да го одработи првиот тренинг.
Таму ќе биде и Хосе Ернсесто Соса 22 годишниот аргентинец за кого многу се зборува во германските медиуми,и има големи очекување дека тој ќе има стартна позоција во составот на Хитцвелд.Неговата цена 10 милинои евра,а не 4 како што се пишуваше.
Искрено и јас многу очекувам од малиов :zver: !!!!!!!!!!!!

kako mu trgna na baern, koj saka go kupva
ako ne ja osvojat bundes liga so klose, toni, riberi oficijalno treba da gi proglasat za najglup tim vo sveto
'da se nadevame' deka nema da zaebat ko porano

Ај на здравје нека ни е

Klose zum FCB

Макај сигурно ке биде продаден бидејки нема да прифат да биде резерва.Мислам дека ио нема што повеќе да даде за Баерн....

Значи Тони-Клосе напад.Опасно:vozbud:

И Клосе значи дојде. Супер. Светска сила сме сега. Едвај чекам да ги видам Баерн во акција. Знаете кога ќе има официлајно претставување?

Браво за Баерн сите играчи шо ги сакаа си ги земаа.Уау каков состав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom