Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Може полека да го креираме новиот состав на Баерн.
Според мене:
--------------- Ренсинг--------------------
-----Лам----Лусио----В.Бајтен----Јансен
----------------- В.Бомел-----------------
Швајнштајгер-------------------Зе Роберто
-------------------Рибери--------------------
------Подолски/Клосе-----Тони-------------

Но Зе Роберто често може да биде заменет во стартниот тим и со Алтинтоп бидејќи е постар малце и се уморува
Истотака и Соса често ќе добива шанса можеби на место на В.Бомел кога Хитцвелд ќе игра со поофанзивна тактика

ПИШЕТЕ И ВАШИ МИСЛЕЊА ОКОЛУ ОВА!!!!!!

Можеби оваа година трето ама сепак се најдобри и следната година сите германски тимови ќе го на#бат гадно.

LouWeed напиша:
na 1.juli mozete na DSF da ja gledate prvata(?) test utakmica protiv Sao Paolo

Ама незнам дали Тони и Рибери ќе настапат.

ЧЕНТО напиша:
Од Кан толку више.Ренсинг е новиот чувар!

Грешка шефе,Кан ке брани и оваа сезона.

И Сањол ке игра прва постава.Јансен со Лам ке се бори за позиција.Лам нека му ја мисле пошто беше просечен после одличното светско...

Chains напиша:
Грешка шефе,Кан ке брани и оваа сезона.

И Сањол ке игра прва постава.Јансен со Лам ке се бори за позиција.Лам нека му ја мисле пошто беше просечен после одличното светско...

Па веројатно за Кан така ќе биде,ама мислам дека негде на средина ќе се опрости.Он е еден од најдобрите голмани на сите времиња,но го газат годините,а мислам и он сам осеќа.Шо се однесува до Сањол,мислам дека не е опоравен од повредата целосно,и во право си ќе биде борба за тие позиции и најдобрите ќе победат!

Ја викам Лам дека ќе отпадне. Не се покажа баш сезонава. Мислам дека Јансен е во преден план. Сањол е искусен, нема што, потребен е на тимот.

Влатко_Русин напиша:
Ја викам Лам дека ќе отпадне. Не се покажа баш сезонава. Мислам дека Јансен е во преден план. Сањол е искусен, нема што, потребен е на тимот.

Абе зависи,можда Лам се подобрил,ќе видиме.Сепак се согласувам дека Сањол е во преден план бидејќи е важно искуството во одбраната

Влатко_Русин напиша:

baska sto imase povredi preku celata sezona, baska sto imase duplo opteretuvanje, ne gi zaboravaj ovie fakti, baska sto celata ekipa i ne se pokaza bas taka kako sto treba

Абе читав на нет навивачите на баерн минхен не го сакале Клосе да дојде у баерн

Mlad_man напиша:

A ни играчите на Баерн не го сакаат! Цела Германија не го сака lol.

Mlad_man напиша:

Па и ја више не го сакам.Ми се одмили.Наместо уште сеа да дојде,глуми лудило.Уствари и нека не доаѓа.Макај исто ќе заврши работа.Треба да му се даде шанса.

ЧЕНТО напиша:
Може полека да го креираме новиот состав на Баерн.
Според мене:
--------------- Ренсинг--------------------
-----Лам----Лусио----В.Бајтен----Јансен
----------------- В.Бомел-----------------
Швајнштајгер-------------------Зе Роберто
-------------------Рибери--------------------
------Подолски/Клосе-----Тони-------------

Но Зе Роберто често може да биде заменет во стартниот тим и со Алтинтоп бидејќи е постар малце и се уморува
Истотака и Соса често ќе добива шанса можеби на место на В.Бомел кога Хитцвелд ќе игра со поофанзивна тактика

ПИШЕТЕ И ВАШИ МИСЛЕЊА ОКОЛУ ОВА!!!!!!
MISLAM DEKA ZE ROBERTO VEKE NE IGRA ZA BAERN
INAKU SOSTAVOV E PREKARASEN

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom