Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
DoolroX напиша:
карлос алберто од порто? ако е тој што мислам тој е многу ‘‘луд‘‘ играч во позитивна смисла :)
taka nekako vo pravo si doolrox

Влатко_Русин напиша:
Мислам дека е тој. Од Порто после играше во Бразил, па еве сега во Вердер. Навистина талентиран фудбалер, само 20 години има.

ТОЈ Е!ОД ПОРТО.ВЧЕРА ПРОЧИТАВ.

_40201475_alberto_getty300.jpg

ЌЕ БИДЕ ИНТЕРЕСНО ПРВЕНСТВО.ДОБРО Е ШТО СЕ ВРАЌА УБАВИНАТА НА БУНДЕС-ЛИГАТА КОЈА ПРОШЛАТА СЕЗОНА ПА И ТАА ПРЕД НЕА БЕШЕ ТАПА БЕЗ НЕКОЈ АТРАКТИВЕН ФУДБАЛ.СЕГА СЕ СОБРАА ДОСТА ТОП ИГРАЧИ И ТОА МЕ РАДУВА.СЕПАК БАЕРН СЕ ТОТАЛНИ ФАВОРИТИ!!!!!!!!

Да, да. Прочитав и јас на гол.ком. Зе Роберто е повторно во Баерн!!!!!! Можеби нема да игра стандардно првотимски, но ќе донесе искуство и ќе им послужи на младите!

епа конечно се комплетиравме.само клосе уште е неизвесен,ама не сум сигурен колку тоа ни е потребно.

едит:

За мене доста очекувано.Андрес Горлитц потпиша за Карлсруе.Мислам дека е паметен потег сооглед на фактот дека немаше да има место за него ни на клупата поради јаката конкуренција во тимот.Нека му е со среќа

линк:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=334665

После доста сензационалниот трансфер на Анри во Барселона,мислам дека и Клосе ќе се одлучи да дојде во Баерн и он ќе биде следен топ трансфер.
Нема логика да остане во вердер кога ни играчите,ни навивачите не го сакаат!
До крајот на трансфер периодот,Клосе ќе биде договорен!!!!!!

ЧЕНТО напиша:
После доста сензационалниот трансфер на Анри во Барселона,мислам дека и Клосе ќе се одлучи да дојде во Баерн и он ќе биде следен топ трансфер.
Нема логика да остане во вердер кога ни играчите,ни навивачите не го сакаат!
До крајот на трансфер периодот,Клосе ќе биде договорен!!!!!!
se nadevame deka ce potpise i klose.
cestito i od mene za kompletiranjeto na izvonredniot sostav na bayern za slednata sezona.
iskreno se nadevam na dvojna kruna vo germanija i osvojuvanje na peharot vo kupot na uefa po mnogu godini!!

ОТКАКО СЕ КОМПЛЕТИРАВМЕ ОФИЦИЈАЛНО ДА ГИ ПРЕТСТАВАМ НОВИТЕ 8 ТРАСНФЕРИ НА БАЕРН:

41_miroslav_klose.jpg
НЕ Е ЛОШО ,А????????????

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Влатко_Русин напиша:
Шо бидна со Клосе?

Клосе доаѓа сигурно следната сезона.Но работата е да дојде оваа сезона.Бекенбауер изјави дека нема логика да седи цела години во клуб кој не го сака баш,ни играчите,ни навивачите.Мислам дека и он тоа го знае и ќе дојде уште летово,а Вердер ќе ја прифати понудата од 10 милиони евра!!!!!
Знае дека ако остане уште една сезона во Вердер ќе му биде кошмар!

ЧЕНТО напиша:
ОТКАКО СЕ КОМПЛЕТИРАВМЕ ОФИЦИЈАЛНО ДА ГИ ПРЕТСТАВАМ НОВИТЕ 8 ТРАСНФЕРИ НА БАЕРН:

НЕ Е ЛОШО ,А????????????

:vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:
сакаш да кажиш дека Какак ќе дојди во Баерн ???? :P

tino097 напиша:

:zver:

Инаку Клосе знам дека ќе дојде, ама зошто да не си олесни самиот, нека дојде оваа сезона!

tino097 напиша:

Хахаха,добра идеја!!!!!!
Ама сепак Алтинтоп е во преден план на сликата па на него мислев.Нема да биде лошо и Кака да дојде!
Поздрав!:helou:

Влатко_Русин напиша:
:zver:

Инаку Клосе знам дека ќе дојде, ама зошто да не си олесни самиот, нека дојде оваа сезона!

Иначе ја многу се надевам на Хосе Ернесто Соса!!!!!!!!!
Ти шо мислиш?

ЧЕНТО напиша:
Иначе ја многу се надевам на Хосе Ернесто Соса!!!!!!!!!
Ти шо мислиш?

Јас мислам дека треба Соса да биде џокер барем првата сезона. Да не го форсираме најдобро е! Имаме искусни фудбалери во средниот ред, нека научи нешто од нив! Полека нека се развива, ќе му дојде времето. Инаку :zver:е малиот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom