Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Клосе беше осамен во нападот, неколку пати ова го напомена и коментаторот. Имаше голема помош од Алтинтоп, му даваше одлични пасови. А вој другиов Wagner многу слабо се покажа :)
на 11 јули би требало да го видиме комплетниот Дрим тим на Баварците против FC Schaffhausen.

Goooooo Bayern!!!!

Ja_CakaM напиша:
А вој другиов Wagner многу слабо се покажа :)

ali treba i malce pozadinata da ja znaes, naprotiv on nemase odmor deka prvenstvoto mu zavrsi nekolku dena pred toa i za negovite 19 god. mislam izigra odlicna utakmica i ke moze da se nadevate na kvaliteten napagjac koga ke mu dojde redot, ali toa e toa sto go mrazam kaj pseudo baerofcite nemat vrska ustvari sto se desava vo KLUBOT a izigravat fanovi i folozofi:tapp:

Ok, men!!! а тој 11-сетката што влезе со безимениот дрес колку години имаше? :)

Во првите два деби натпревари на Тони и Рибери против Герн и Хослван Баерн победи со 18:0 и 13:0.Во првиот натпревар хеттрик на Соса,4 гола на Клосе и 2 на Тони и Рибери.Во вториот натпревар хеттрик на Рибери.Точно е дека играа со 15-то лигаши,ама сепак одлично се вклопија сите играчи во тимот.
Особено добро се покажа Хосе Ернесто Соса,кој според покажаното може и да го завземе местото на стандарден десен крилен играч заедно со Рибери на левата позиција.

grafik-zange.jpg

ЗА ВАКОВ СОСТАВ СЕ ШПЕКУЛИРА ВО ГЕРМАНСКИТЕ МЕДИУМИ СО МАЛИ ИЗМЕНИ НОРМАЛНО.РАБОТАТА Е КАКО ШВАЈНШТАЈГЕР ЌЕ СЕ УКЛОПИИ ЗА КОЛКУ БРЗО ЌЕ СЕ ВРАТИ ВО ФОРМА.

--> sao paulo-bayern 1:2(fast forward do 1:37 za golovite)

a vo sreda vo 18:30 na dsf pak kje go davaat vo zivo bayern so 71voligas :)

grafik-zange.jpg

ЗА ВАКОВ СОСТАВ СЕ ШПЕКУЛИРА ВО ГЕРМАНСКИТЕ МЕДИУМИ СО МАЛИ ИЗМЕНИ НОРМАЛНО.РАБОТАТА Е КАКО ШВАЈНШТАЈГЕР ЌЕ СЕ УКЛОПИИ ЗА КОЛКУ БРЗО ЌЕ СЕ ВРАТИ ВО ФОРМА.

Уште Кан да се пензионира и некој салам голман да застане

Бајерн се ѕверови. Штета што нема да играат во ЛШ. Ама домашната лига нема да им избега. GO BAYERN

grafik-zange.jpg

hmmm... so ogled na toa sto i nema da moze cela podgotovka da ja fati kako sto treba malku tesko deka schweini kje ja pocne sezonata vo prv sostav.

e arno ama ako i schweini i sosa i ribery dostignat normalna(a da ne pravime muabet za TOP) forma vo tek na sezona e togas tek kje bide interesna borba za mesto vo prv tim. i nikako ne smee da se zaboravi na altintop- mozda nema volsebno stapce ko ribery ama mnogu me potsekja vo angazman i borbenost na brazzo i mnogu go pocituvam zaradi toa.

i za nedaj Boze na krila tuka se uste i jansen i ze roberto...

a inaku definitivno sezonata kje ja pocneme so taa postava gore. samo se nadevam deka hitzfeld kje gi nastima lucio i van buyten pozadi da ne pravat takvi smesni kiksovi ko lani a za ofanzivata ne se sekjiram- golovi kje gledame toa e sigurno :zlo:

tepavme 4-0 :D

moze da dobijam komentari vo vrska so ova: http://bayern-mk.blogspot.com/

(lol ne se smejte ako e loso prv obid mi e :P) kje probam da go update-uvam kolku sto e mozno pocesto(letovo sigurno kje bide mnogu cesto sekoj den-dva a od septemvri kje vidime)

Денес 20:30 Monchengladbach - Bayern М. (пријателски натпревар)

Пренос ќе има на:
Dubai Sports 1
NTV+Fudbol
(Sport Klub (Hungary
(Sport Klub (Romania
Serbia) Sport Klub)
Arena

Bayern 4-1 Werder. Конечно по долго време Баерн ги прегази Вердер. Браво Баерн!!!!

cestitki od mene za bayern
poshto ne go gleav cel natprevar igrashe luka toni!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom