Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Хахахаха...... 93 минута гол :zlo: .....добри беа Bayern...сега уште дома да тепаме

Супер резултат направивме со оглед на неправдата за непостоечкиот пенал.Браво за van Buyten - the man of the match. Е, дома шо и да напраиме одиме напред.

Ова теоретски е 2-4, пошто 2 гола беа на гости :icon_lol: Миланци живи се јадат сеа :pos:

браво баерн
danieel van buyteeeeeeen!!!!!!!!!!! hahaha најаки се милан хахахаха
inter per sempre

Merak mi napravija koga dadoa gol vo posledni 15 sekundi. Ama da pocekame ima uste edna za igranje. BAYERN MUNCHEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leeee kolku mi e milo so izgubija Milan... Mnogu gi mrazam ..... bravooosssss BAYERN MUNCHEN...!!!!!!!!!! super izigraja na gosti sea doma treba polesno da bide soznam .........

neka si rezirvira za u atina hotel baern uste od sega ;) onaka da fatat sobi so poubav pogled :P posto koj igra so olku srce ide do finale.

ama ajde da odime cekor po cekor. sledno na programa: za osum dena vo minhen krsenje na milan :zlo:

Sega Milanci, neka mu ja mislat za u godina sho ke praat vo Kup na Uefa.
Milan - sinonim za starski dom:)

lele me spasi Van Bujten na sportska. X ja imav . Go Van Buyten!!!

Им реков да не ја играме 1 на другариве, тие кец па кец. Епа ете ви кец.:)

lele sagnol se povredil seriozno... e ova e loso :((((((((

За тоа можам да кажам два збора: Мајсторија и среќа. (иако навивам за Милан) Баерн беа подобри во завршницата. Само криво ми е за голот на Џилардино што го поништија... Во секој случај Милан нема што да брани во Минхен така да ке има јак фудбал. Сепак според мене (реално гледано) финале можно е Манчестер-Челзи.

Aj da vidime kolku sekundi ke izdrzat vo Minhen , Milan.hahahahhahah
Goooooooooo Baern

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom