Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тој Мело да даде Господ уште на почеток на сезона да се повреди и цела да ја пропушти.Што може да го научат во Италијанска лига освен на груба и прљава игра. ЦИГАН!!!
^Тоа! Глуп губенташ!

Инаку ебеме на цело светско, денес испаднаа и играчи на Барселона и Реал и Интер, тие што беа зад нас.

Убедливо со 11 играчи сме на светско, другиве клубови зад нас максимум по 7 имаат.

--- надополнето ---

Само Рибери и Контрао испаднаа. :(

Боби[Мкд];3652176 напиша:
^Тоа! Глуп губенташ!

Инаку ебеме на цело светско, денес испаднаа и играчи на Барселона и Реал и Интер, тие што беа зад нас.

Убедливо со 11 играчи сме на светско, другиве клубови зад нас максимум по 7 имаат.

--- надополнето ---

Само Рибери и Контрао испаднаа. :(
Со 10 сме но најважно од се е што еве и денес двајца (ван Бомел и Робен) за кои мислев дека ќе испаднат сепак останаа.

10 + Крос, Крос е наш играч . :)

--- надополнето ---

Сите рачунаат различно. некој вика 10, некој 11.

А Контрао веќе си го сметаме ко „наш“? :smir:

А Контрао веќе си го сметаме ко „наш“? :smir:

Ne momentalno sme mnogu daleku od nego neznam sto se sluci so nego znam samo deka ponudata od 20miliona Benfika ja odbila izgleda se uste na pregovori satoa sto pret nekolku dena procitav izjava na Contrao samiot si rece deka narednata sezona nema da bide vo Benfika

Не знам зошто, ама не сакам да го земат Контрао. Стварно не знам зошто.:)

Дефинивно сме најјаки на светсково.

10 гола... бреееј... Интер е зад нас со 7... :vozbud:

10 играчи ни останаа во 1/2 финале. :vozbud:

--- надополнето ---

Не знам зошто, ама не сакам да го земат Контрао. Стварно не знам зошто.:)
Зашо е португалец и по две години ќе вика отсекогаш сум сакал за Реал да играм.

Море, море Томче наш видете го на светсково... И тој и Лам и Швајни мислам дека азслужуваат нави, подобрени договори. За Милер не верувам дека ќе добие зш е многу млад ќе го цедат вака уште 2-3 сезони. А Швајни веројатно ќе мора да се награди зш гарант ќе почне да притиска за нов договор. Лам и сега не е така лошо платен но сепак...

Море, море Томче наш видете го на светсково... И тој и Лам и Швајни мислам дека азслужуваат нави, подобрени договори. За Милер не верувам дека ќе добие зш е многу млад ќе го цедат вака уште 2-3 сезони. А Швајни веројатно ќе мора да се награди зш гарант ќе почне да притиска за нов договор. Лам и сега не е така лошо платен но сепак...
Бреееее кога јас се уверив дека Милер ќе го биде,значи стварно има нешто во него :). Не сакам да си замине од Баерн дури ни на позајмица.

Момци вие бевте поврзувани со Тулалан....ме интересира типчето.....да ми поткажевте нешто???? Не го имам многу гледано затоа.....знам дека е добар ама сепак недоволно го имам гледано за да оценам

Момци вие бевте поврзувани со Тулалан....ме интересира типчето.....да ми поткажевте нешто???? Не го имам многу гледано затоа.....знам дека е добар ама сепак недоволно го имам гледано за да оценам
Абе каков Тулалан...ништо конкретно нема за тоа и нема ни да има барем уште овие 10-тина дена додека заврши СП.

Колку и да се радувам и за Бундес Лигата, која е најзастапена лига во 1/2 финалето на СП 2010, и за Баерн кој е убедливо најзастапен клуб, сепак морам да се согласам и со вГаал (и на фцб.де и во тз има интервју) кој се жали дека ќе има многу слаби подготовки. Значи на сите играчи им следуваат по 3 недели одмор. Значи Бутињо, Фичо, Бади, Швајни, Тони, Томче, Миро, Робен и вБомел (значи 9 играчи и горе-доле сите првотимци) ќе се приклучат во подготовките некои 2 недели пред првиот натпревар за сезоната...

Не очекувам чуда и до кај Ноември едноставно би сакал да сме при врвот и со „нормални“ настапи во ЛШ и секако сите да се здрави и топ фит. Тек вториот дел од есенската полусезона може да почнеме да се враќаме во нормала. Очекувам за почеток повеќе да ги гледаме резервистите (Хамит, Тимо и компанија) а веројатно младиве полесно ќе може да надополнат - Кроос и Милер посебно.

Милер ако Германија освои или ќе биде „носен“ од моментот и на почетокот на сезоната или ќе пропадне во дупка на „сивото секојдневие“ после едно вакво СП. Се надевам на првото...

Абе каков Тулалан...ништо конкретно нема за тоа и нема ни да има барем уште овие 10-тина дена додека заврши СП.

Ќе го бараат Ливерпул...затоа ме интересира......знам дека и вие го баравте...инаку каков играч е???? Не го имам многу гледано во Лион

Ќе го бараат Ливерпул...затоа ме интересира......знам дека и вие го баравте...инаку каков играч е???? Не го имам многу гледано во Лион

Пргав е. Попи црвен во 1/2 финалето со Баерн. Инаку и на светсково го гледав и мислам дека е солиден но дефинитивно не светска класа.

--- надополнето ---

Хенес кој има и фабрика за колбаси ќе ги дистрибуира неговите производи преку менијата на МекДоналдс :pos2: За евентуално финале Германија - Холандија вика „Па тоа е Баерн против Баерн“.

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/hoeness-freue-mich-bayern-gegen-bayern-830084.html

За Тимо се заинтересирани неколку тима, но сеуште не се знае дали ќе си оди. За Ренсинг некој Шпански второлигаш. Значи со заминувањето на Лел и Герлиц, клубот се чисти од овие долгогодишниве цицачи.

Супер тимче се формира за вгодина, само одбраната да се зајакне.

Инаку заеби потготовки, ќе се вратат во форма после светсково до средината на семптември.

Сезоната започнува во петок(20-ти август) на Алианз арена против јакиот Волфсбург, после играме со Кајзерслаутерн па со Вердер. Има на официјална распоред за цела сезона.

Инаку играчите што останаа на светско.

36915_397666297433_194564547433_4309077_4776274_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom