Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Боби[Мкд];3658052 напиша:
За Тимо се заинтересирани неколку тима, но сеуште не се знае дали ќе си оди. За Ренсинг некој Шпански второлигаш. Значи со заминувањето на Лел и Герлиц, клубот се чисти од овие долгогодишниве цицачи.

Супер тимче се формира за вгодина, само одбраната да се зајакне.

Инаку заеби потготовки, ќе се вратат во форма после светсково до средината на семптември.

Сезоната започнува во петок(20-ти август) на Алианз арена против јакиот Волфсбург, после играме со Кајзерслаутерн па со Вердер. Има на официјална распоред за цела сезона.

Инаку играчите што останаа на светско.

Прегледај го приврзокот 31799

Ах Кајзерслаутерн, ми недостигаа.:)

Не си ја тепај главата - 30 милиони за „киндер јајце“ ни јас не би дал. Добар е не викам не ама не може мулиња да ги прават Бенфика нашиве. Заеби има и поефтини, поискусни алтернативи.

Значи Контрао отпаѓа.:)
Да бараме нов, ама поискусен, а не таленти вакви ко овој. Имаме супер талент во Контенто наш.

Агентот на Ван Дер Вил тврди дека Баерн се вклучил во трката за него.

http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/7121383/__BAYERN_WIL_VAN_DER_WIEL__.html?p=1,1

Иако мислам дека Бенфика ќе попуштат како што пуштија за Ди Мариа, и дека ќе го земеме за 20 милиони Контрао.

Ван Дер Вил не е лоша опција, ама Лам ќе треба пак лево да се врати, јас сум против овој трансфер, а и не ме импресионира овој како Контрао.

Ах Кајзерслаутерн, ми недостигаа.:)

И мене.
Сега скоро цела елита е вратена во Бундес лига,штета што Херта испадна,само уште Минхен 1860 да се врати чисто ради градското дерби.

Боби[Мкд];3658879 напиша:
Агентот на Ван Дер Вил тврди дека Баерн се вклучил во трката за него.

http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/7121383/__BAYERN_WIL_VAN_DER_WIEL__.html?p=1,1

Иако мислам дека Бенфика ќе попуштат како што пуштија за Ди Мариа, и дека ќе го земеме за 20 милиони Контрао.

Ван Дер Вил не е лоша опција, ама Лам ќе треба пак лево да се врати, јас сум против овој трансфер, а и не ме импресионира овој како Контрао.

Лам ке оди лево, десно Ван Дер Вил и тука ако не дај боже се повреди еден Контенто е одлична замена , ако се повреди В.Д.В. Лам оди десно Контенто лево. Лам нема никогаш да се повреди :)

Рибери се чувствува подобро после 10 дена поминати од операцијата, и е полн со оптимизам за наредната сезона. Си поставил цел дека мора да се опорави до 20ти Август, односно да може да го игра првиот меч против Волфзбург.
Иначе заминал на одмор во Ибица, и си зел двајца доктори од тимот со него.:)

Манчестер Јунајтед и Челзи заинтересирани за Томе наш.Според агентот на Милер,неговата цена е најмалку 25 милиони евра.
Се надевам дека нашиве не се до толку прости и да го продадат (лелееееееее не ми се верува што зборам) :nesvest:

^ Ма какви Манчестер и Челзи, не си оди Милер ни за 125 милиони. Не е ова Харгреивс англичанчето, па ќе го продаваме во Англија од кога го направивме играчиште.
Едноставно, Милер, Швајни, Лам, Бади, Контенто, Кроос, се од нашата школа, Германци, и имаат посебна поврзаност кон тимот. Никој од овие нема да биде продаден во догледно време.
А за тоа што не ти се верува, конечно почна да размислуваш како мене.:je:

Значи во едно 10 интервјуа Румениге потенцираше дека за продавање на Лам, Швајни, Милер и најново и Клосе нема да стане збор за никакви пари на светов. Правиме тим за освојување на ЛШ алоооооо :salut:

Da ova i jas go procitav
Nema sanse Shfajni,Lahm,Miler koj i da e da go napusti timot pare zit sme

Кој јадни 25 мил. Паре ли су 25 милијарде:pos2:
Школата на Баерн ако си оди срцево ќе ми попушти.

Дечки и овде, се читаме за не знам колку време, нема да ме има, продолжете со добри дискусии, па се надевам во најскоро ќе се вратам. Поздрав Баварци, се најдобро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom