Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Боби[Мкд];3649598 напиша:
Само Отл, Соса и Брафхајд се на продавање засега, изјавија денес. :)

--- надополнето ---

Брафхајд штом си оди, значи има место за нов, бек, се надевам на Коентрао или Сисоко . :)

Паметен потег што ги продаваат тие. Ама мислам дека е време да кажат дека и нешто ќе купат, и кон што се насочени. Ќе затвори пазарот, ние уште не сме појдени ебаго.:)

Уште два месеца имат бе. :)

Ќе видиш на 31 август, во 11:50 по централно европско време Видиќ потпишуе со нас.

You heard it here first.

Боби[Мкд];3649617 напиша:

Ќе видиш на 31 август, во 11:50 по централно европско време Видиќ потпишуе со нас.

You heard it here first.

Абе да, ама знајш дека најубавите домати ги има рано сабалје, на крај е само тоа трулото што ќе остани.:)
А за Видич дур не видам не верувам.

Боби[Мкд];3649617 напиша:

You heard it here first.

А во 11:55 Киелини потпишуе, 11:57 Нојер 11:59 Ван Бајтен си оди и 12 : 00 више сум пијан

Соса Отл и Брафхајд обавезно да се шитнат.

Нов бек:Фабио Контрао

И се надевам Демикелис ќе го шитнеме,он и така е носталгичен тип,па назад у Аргентина.Така ќе се отвори простор за нов централен што е од најголема важност за наредна сезона.

Голман:Рене Адлер

Со нападот незнам што ќе се прави.Најдобра опција е Гомез со доплата во замена за Џеко.Тоа би било идеално.Читав вчера дека Баерн сака да му даде уште една шанса на Гомез,но мислам дека нема надеж.Едноставно не успеа да се вклопи како што треба,го гледам и на светсково.Мислам дека притисокот од 30 мил си го направи своето.Такада најдобро да спасиме колку што се може...

--- надополнето ---

Паметен потег што ги продаваат тие. Ама мислам дека е време да кажат дека и нешто ќе купат, и кон што се насочени. Ќе затвори пазарот, ние уште не сме појдени ебаго.:)

Кажаа дека ќе купуваат само сезоната кога не се кфалификувавме за ЛШ,2007 година.

Инаку секое лето е истата приказна.Као ќе се купува,па после се задоволни со тимот,па може да се направи корекција и на крај секогаш се носи нешто.Посебно последниве 2 сезони.

Се слагам со Боби.Мислам дека стратегијата е иста.Ќе се чека до последно,да се види дали нешто ќе излезе можда ко со Робен.

Мислам дека стратегијата е иста.Ќе се чека до последно,да се види дали нешто ќе излезе можда ко со Робен.

Робен е once in a lifetime трансфер. Не ми се верува дека другпат ќе ни се посреќи така.

Робен е once in a lifetime трансфер. Не ми се верува дека другпат ќе ни се посреќи така.

Не треба да се посреќи.

Треба да се плати онолку колку што се бара.Многу е едноставно.

Робен беше 25 милиони. Како што можеше за него да се издвојат,може да се издвојат и 30 мил. за Немања Видиќ или Бруно Алвеш или Агер и слични...

По мене Баерн го имал Робен како цел и пред Реал да пушти сигнал дека го продава.Само се чекаше за да се добие што е можно помала сума.Не ми се верува дека еден бунт на фанови ќе ги натера да се премислат и од еднаш да ископаат 25 милиони.Они тие пари ги имале,само се чекало најповолен момент.

Така ќе биде и сега.Такви се германците,се мора да е перфектно!

^ Друго ми беше муабетот. Робен го плативме релативно ефтино, 25 милиони не се ништо во споредба со тоа што добивме. Да знаеја Реал дека така ќе се покаже, прво немаше да го продадат, а ако по некоја случајност го продаваја, сигурно ќе кошташе над 50 милиони.

Абе не се надевајте многу многу за Видич.Тој изјави дека ако некогаш си замине од Манчестер,ке идел у Реал.Нема тероија тој да дојде во Баерн.
А другарот Отл ќе го продаваат на Нирнберг или...?Пошто нели он беше таму на позајмица па и тој и клубот пред извесно време се изјаснија дека се задоволни еден од друг.

--- надополнето ---

^ Друго ми беше муабетот. Робен го плативме релативно ефтино, 25 милиони не се ништо во споредба со тоа што добивме. Да знаеја Реал дека така ќе се покаже, прво немаше да го продадат, а ако по некоја случајност го продаваја, сигурно ќе кошташе над 50 милиони.
Реал сакаше буквално по секоја цена да се ослободи од Робен а Баерн бидејќи имаше крајно очаен старт минатата сезона,затоа и го купи (нормално и дека ефтин).Инаку и тој немаше никогаш да дојде.

[/COLOR]Реал сакаше буквално по секоја цена да се ослободи од Робен а Баерн бидејќи имаше крајно очаен старт минатата сезона,затоа и го купи (нормално и дека ефтин).Инаку и тој немаше никогаш да дојде.[/QUOTE]
Neznam dali ti teknuva izjavata na tatkoto na Roben koj e i negov menager:Trabase da a prifatime ponudata na Bayern vo vremeto koga Roben igrase vo Celsi

Дечки за тие што не знаат - Сабота 16:00, Дивино во Аеродром (спроти Веро): Германија - Аргентина.

А он топик чекајте да заврши светсково дефинитивно се што ќе се случува на трансфер пазарот во Европа ќе биде после 15ти Јули.

Робен ако го преживее денешниов натпревар со Бразил, ќе живее долго.:)
Партали го направија.

Робен ако го преживее денешниов натпревар со Бразил, ќе живее долго.:)
Партали го направија.

Тој Мело да даде Господ уште на почеток на сезона да се повреди и цела да ја пропушти.Што може да го научат во Италијанска лига освен на груба и прљава игра. ЦИГАН!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom