- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 1.036
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Oваа вест во Италија е пласирана пред 5 дена, а ти сега ја даваш, од тогаш излегоа и варијантите за евентуалната казна, парично плус можно е и забрана за Морати да го води клубот 15 до 20 дена. Потврдено е тоа oд неколку експерти кои се занимаваат со спортското право за тоа како се постапува во ваква ситуација. Варијантата за одземање на титули ја нарекоа плод на незнаење во врска со овие работи ...
Проблемот не е кај Интер, кај Џенова е и нивниот претседател кој е суспендиран, но како и да е, казните ке бидат симболични ако веќе се одлучи да бидат казнети, Џенова во секој случај нема забрана за правење на трансфери, а договорите се потпишани од двата клуба без никаков проблем со заеднички интерес на двете странки.
п.с. И у здрав разум, се надеваш дека Интер ке бидат казнети од сопствена федерација и со тоа Италија да изгуби место за ЛШ ? Една УЕФА им прогледа низ прсти на Челзи, а не па италијанска федерација на италијански клуб од кој сезонава имаше огромна корист.
Стварно се чудам оти не го шитнавте Рибери.......со парите ке ги купевте Озил и Марин(овој можевте и на позајмица да им го оставите и кога ќе се усоврши да си го вратите)...едноставно ме импресионираа овие двајца....посебно Озил(не зборувам за мечот со Австралија-уште одамна ми се допаѓаат)
Оти Рибери го сметаат за Бог во Минхен. Има уште многу да гледаме од него, сепак супер е што го продолжи договорот. За Марин, јас мислам дека секако ќе го купиме, не оваа сезона, но понатаму не ни бега. А за Озил, не знам, извонреден фудбалер е, но мислам дека има изјавено дека никогаш не би играл во Баерн.
Абе си мислев ќе ми направите двојна услуга....ем ќе ми се направи ќефот ако овие дојдат кај вас ем нема да одат кај конкурентите....но сепак мислам дека Озил е подобар од Рибери.....вториов ништо не покажа сезонава.....инаку мислав дека Озил и Марин и ви биле замени за Рибери и Робен
--- надополнето ---
П.С позајмете пари ние ќе го купиме Озил
...Ајде да кажам и овде: дечки,и официјално јас повеќе не сум дел од македонскиот фан-клуб на Баерн Минхен .
НЕ!!! Не реков дека нема да навивам за Баерн туку дека едноставно повеќе нема да идам на фан-собирите.Торпедо??:pos2: