Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
^ Oваа вест во Италија е пласирана пред 5 дена, а ти сега ја даваш, од тогаш излегоа и варијантите за евентуалната казна, парично плус можно е и забрана за Морати да го води клубот 15 до 20 дена. Потврдено е тоа oд неколку експерти кои се занимаваат со спортското право за тоа како се постапува во ваква ситуација. Варијантата за одземање на титули ја нарекоа плод на незнаење во врска со овие работи ...
Проблемот не е кај Интер, кај Џенова е и нивниот претседател кој е суспендиран, но како и да е, казните ке бидат симболични ако веќе се одлучи да бидат казнети, Џенова во секој случај нема забрана за правење на трансфери, а договорите се потпишани од двата клуба без никаков проблем со заеднички интерес на двете странки.

п.с. И у здрав разум, се надеваш дека Интер ке бидат казнети од сопствена федерација и со тоа Италија да изгуби место за ЛШ ? Една УЕФА им прогледа низ прсти на Челзи, а не па италијанска федерација на италијански клуб од кој сезонава имаше огромна корист.

Веста е лулз дај не заебавајре и глејте светско. Ќе дојде и таа ЛШ пак назад во Минхен не се сеќирајте се во свое време :tv:

^ Oваа вест во Италија е пласирана пред 5 дена, а ти сега ја даваш, од тогаш излегоа и варијантите за евентуалната казна, парично плус можно е и забрана за Морати да го води клубот 15 до 20 дена. Потврдено е тоа oд неколку експерти кои се занимаваат со спортското право за тоа како се постапува во ваква ситуација. Варијантата за одземање на титули ја нарекоа плод на незнаење во врска со овие работи ...
Проблемот не е кај Интер, кај Џенова е и нивниот претседател кој е суспендиран, но како и да е, казните ке бидат симболични ако веќе се одлучи да бидат казнети, Џенова во секој случај нема забрана за правење на трансфери, а договорите се потпишани од двата клуба без никаков проблем со заеднички интерес на двете странки.

п.с. И у здрав разум, се надеваш дека Интер ке бидат казнети од сопствена федерација и со тоа Италија да изгуби место за ЛШ ? Една УЕФА им прогледа низ прсти на Челзи, а не па италијанска федерација на италијански клуб од кој сезонава имаше огромна корист.

Koj se nadeva jas samo kazav sto pisuva vo artiklot i samiot kazav deka nema sansi da dojde do odzemanje na tituli neznam kaj vide ti deka ja se nadevam deka ke im gi odzemat

Негде слушнав дека сме доставиле понуда од 15 милиони за некое крило од Бенфика, ама не разбрав за кого станува збор. И мислам дека понудата била одбиена. Сигурно е нешто рекла-казала, но сепак можно е да има нешто. И да, за кој ку*ац ни е потребно крило?

Fábio Coentrão

Човекот наводно бил стварно добра за Бенфика минатата сезона. Само не е крило лев бек е ама пак не ми е јасно што кур со 22-годишен лев бек на Бенфика? Контенто е „талентот“ треба искусен пред него. Зошто би го загушиле развојот на Диего?

--- надополнето ---

А да и што е најинтересно стои дека понудата од 15мил е одбиене и дека претседателот на Бенфика бара 30мил. Лулз сега секој талент со наводно добра перспектива треба да вреди 30милиони +? Хахаха Реал нек си го купи :pipi:

Стварно се чудам оти не го шитнавте Рибери.......со парите ке ги купевте Озил и Марин(овој можевте и на позајмица да им го оставите и кога ќе се усоврши да си го вратите)...едноставно ме импресионираа овие двајца....посебно Озил(не зборувам за мечот со Австралија-уште одамна ми се допаѓаат)

Стварно се чудам оти не го шитнавте Рибери.......со парите ке ги купевте Озил и Марин(овој можевте и на позајмица да им го оставите и кога ќе се усоврши да си го вратите)...едноставно ме импресионираа овие двајца....посебно Озил(не зборувам за мечот со Австралија-уште одамна ми се допаѓаат)

Оти Рибери го сметаат за Бог во Минхен. Има уште многу да гледаме од него, сепак супер е што го продолжи договорот. За Марин, јас мислам дека секако ќе го купиме, не оваа сезона, но понатаму не ни бега. А за Озил, не знам, извонреден фудбалер е, но мислам дека има изјавено дека никогаш не би играл во Баерн.

Оти Рибери го сметаат за Бог во Минхен. Има уште многу да гледаме од него, сепак супер е што го продолжи договорот. За Марин, јас мислам дека секако ќе го купиме, не оваа сезона, но понатаму не ни бега. А за Озил, не знам, извонреден фудбалер е, но мислам дека има изјавено дека никогаш не би играл во Баерн.

Абе си мислев ќе ми направите двојна услуга....ем ќе ми се направи ќефот ако овие дојдат кај вас ем нема да одат кај конкурентите....но сепак мислам дека Озил е подобар од Рибери.....вториов ништо не покажа сезонава.....инаку мислав дека Озил и Марин и ви биле замени за Рибери и Робен

--- надополнето ---

П.С позајмете пари ние ќе го купиме Озил

Абе си мислев ќе ми направите двојна услуга....ем ќе ми се направи ќефот ако овие дојдат кај вас ем нема да одат кај конкурентите....но сепак мислам дека Озил е подобар од Рибери.....вториов ништо не покажа сезонава.....инаку мислав дека Озил и Марин и ви биле замени за Рибери и Робен

--- надополнето ---

П.С позајмете пари ние ќе го купиме Озил
:pos::pos:
Кажи колку ви требаат.
Абе и мене ќе ми се направи голем кеиф ако земеме барем еден од овие двајца, а камоли двајцата. Но сепак, млади се, има уште многу пред нив и има време за трансфери нивни да размислуваме.
Сега Баерн мора да се зајакне во одбраната, тоа е примарна цел.

Озил и Марин нигде не одат оваа сезона по мое мислење и ќе си останат во Бремен. Ако Озил би го земеле курбан ќе треба Кроос да оди... ццц од опцииве глава боли...

Страшни офанзивни деца изникнаа низ Германија,да не знаеш кого да земеш,нека останат во Вердер оваа сезона и Марин и Озил за во ЛШ и уште еден добар напаѓач покрај Пизаро и можат и тие да атакуваат на висок дострел.

...Ајде да кажам и овде: дечки,и официјално јас повеќе не сум дел од македонскиот фан-клуб на Баерн Минхен .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom