Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа нека започне одбројувањето.......22 Мај:Мадрид!

Очекувам конструктивна дебата,и објективни фанови.Секако и по некоја провокација,чисто да биде што поинтересно!!!

хехе нема проблем еве ви тврдам дека онај ван бујтен не би го ставил да игра ни за Кај мене на улица..:pos2:(шала)

Пак ќе кажам: не ми е ништо посебно КОнтенто.
А за Ван Гал:Да,ПРИЗНАВАМ дека сум му љубоморна и тоа многу!!!

Твое мислење. За мене е извонреден фудбалер. Леле Вангалчо колку убаво го бакнува Мичо.:back: Што не би дала сега ти, да си на негово место.:)

хехе нема проблем еве ви тврдам дека онај ван бујтен не би го ставил да игра ни за Кај мене на улица..:pos2:(шала)

Абе и ја не би го ставил,ама има нешто во човекот.Појавата му е страхотна,и плус е одличен голгетер,кога има потреба!И карактерот му е сличен на Лусио,борбен до смрт!!!

А инаку омилен од кај вас ми е Мунтааааааариииииии!:pos2::pos2:

Твое мислење. За мене е извонреден фудбалер. Леле Вангалчо колку убаво го бакнува Мичо.:back: Што не би дала сега ти, да си на негово место.:)

Да му се плукнам јас на Контенто.Едвај чекам Отл да ми се врати.А за ова со Мартин сеа што ме буцкаш...:devil2:

Се надевам дека ќе има се помалце провокации помеѓу нас и добро однесување ионака сите донекаде сте објективни фанови..и одеднаш Боби ќе не насмее со некааква нова креација на глупост(шала до него)..има уште многу да дискутираме дотогаш и секој ден ќе не држи мислата за тоа финале и за големиот трофеј па еве уште отсега ви посакувам среќа..и мислам дека фановите од форумот ќе навиваат повеќе за вас..(секако тука имате подршка од Миланезите и од Јувенташите..а и некој од Барселона и од Челзи..и хејтерите на Мур..:smir:)..спортски поздрав

А цела Струмица за Интер :pos2:

Фак ит прво концентрација на првенство - Бохум ис некст... сакам силовање да гледам... Хановер +3-4 комада... нема милост, нема затвореници... Магат не смее да слави титула во домоашно!gimli: gimli: gimli:

Абе и ја не би го ставил,ама има нешто во човекот.Појавата му е страхотна,и плус е одличен голгетер,кога има потреба!И карактерот му е сличен на Лусио,борбен до смрт!!!

А инаку омилен од кај вас ми е Мунтааааааариииииии!:pos2::pos2:

овај па е најнеталентираниот фудбалер што ќе игра во едно финале секако ако го стави 95 минута или во продолжение(дотогаш ако не умрам од срцето)..:smir:
Можеби си во право за ван бујтен како појава е онаков тежок да е покрај тебе, борбен до последен здив ама според мене е најдебилен играч..онака како труп ми изгледа кога го гледам...:toe:..за голгетер од што е глуп и самиот дава голови како некој коњ оди напред на нафрлени и кога ќе ја опчека некоја ТРАС на гол:smir:

А цела Струмица за Интер :pos2:

Фак ит прво концентрација на првенство - Бохум ис некст... сакам силовање да гледам... Хановер +3-4 комада... нема милост, нема затвореници... Магат не смее да слави титула во домоашно!gimli: gimli: gimli:

МАГАТ ИМА ДА ГО ПРАТИМЕ ВО ПЕНЗИЈА!!!!!

Сега еден насилничнки секс врз Бохум,нив Вердер ќе им го бапне...После им даваме нерешено на Херта,они тепаат во Маинц,се изедначуваат со нас,и ја губат титулата на гол разлика!!!!!!!!!

овај па е најнеталентираниот фудбалер што ќе игра во едно финале секако ако го стави 95 минута или во продолжение(дотогаш ако не умрам од срцето)..:smir:
Можеби си во право за ван бујтен како појава е онаков тежок да е покрај тебе, борбен до последен здив ама според мене е најдебилен играч..онака како труп ми изгледа кога го гледам...:toe:..за голгетер од што е глуп и самиот дава голови како некој коњ оди напред на нафрлени и кога ќе ја опчека некоја ТРАС на гол:smir:

Епа тоа е....Онака го осеќаш по дрхтајот кога е во шеснаесетник,гривата му лета лево десно,и го оставаат да даде гол,за што побрзо да се врати на своја половина!Абе човекот е страва!

Ах бе да бевме одморени каков генг-бенг ќе им дадевме викендов... ако и вака очекувам силовање...

van-gaal-mourinho-barca-15875818-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=349.jpg

:nenene::nenene:

Струмичанец сум, и Пандев ќе биде единствената причина што ќе навивам за вас. Немам ништо против Интер.

Па добро генерализирав сепак мислам ти си исклучок :smir:

Учител против ученик... се надевам крие некој ас под ракавот вГаал...

Се познаваат одлично...Тоа е сигурно!

Е сега кој кого ќе надмудри ќе видиме!

Типувам на учителот!!!

ajde protiv inter vo finale , pred se sakam da gledam dobar fudbal ..............................................vo koj baern ke tepa :vozbud: :vozbud:

Искрено - ама ич левото маде во десниот горен агол не ме боли каков ќе биде фудбалот во финалето. Тие муабети коа сум неутрален - да, ама сега... каков сака нека биде фудбалот само нека тепа Баерн.

После 99та и 2001ва трето финале за Баерн, доволно возбудувања видов во првите две... сосема доволно...

Дечки, доцнам малце, ама честит пласман во финале. Се гледаме на 22ри. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom