Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
..........................Butt.....................

...Lahm......vBojten.....Demikelis....Badstuber...

...............vBomell.................................
.................................Shfajnstajger..............

........Roben..............................Ribery......
.....................................Miler...............
................Gomez..............................

Sigurno so ovoj tim ce nastapime protiv fiorentina :wink:
Tip:3-0

Hahahah
http://www.bild.de/BILD/sport/fussb...ebo/tomaten-schiri-pfeift-bayern-florenz.html

Не знам германски, што е финтава со судијата? Да не е истиот од ланското полуфинале меѓу Челзи и Барса? А изјавата на Робен не ме бендисува многу, многу летнал братов, не чини да ги потценуваат така. Сепак не се плашам многу, и да се некои јаки Фиорентина, не се во форма и имаат многу проблеми периодов.

Не знам германски, што е финтава со судијата? Да не е истиот од ланското полуфинале меѓу Челзи и Барса? А изјавата на Робен не ме бендисува многу, многу летнал братов, не чини да ги потценуваат така. Сепак не се плашам многу, и да се некои јаки Фиорентина, не се во форма и имаат многу проблеми периодов.

Да од реваншот во полуфиналето е судијата :kesa:

За Робен уживај на заебанција тоа го вика кога го прашуваат кој резултат највеќе би му одговарал :smir:

Канал5 пак со велемајсторски потег: на 5ка како главен настан ќе оди Порто-Арсенал утре. Ме заболе газот зашто за цела среќа само Баерн-Фиоре е изборот за 5+ ама јасно ми станува дека некој ги мрази Баерн од пациентиве во спортска 5ка... Ако ако не пукнат душманите :tv:

Bayern%20et%20la%20coupe1.jpg

Што толку многу типувате 4 гола дури ...
Не се знае ништо од Фиорентина, според нашата одбрана можат да изненадат Муту и Џилардино:)
Инаку ова ке биде 94% победа.:)
Мој тип: 2-0:Кезење:
а реваншот: 0-1:):back:

Канал5 пак со велемајсторски потег: на 5ка како главен настан ќе оди Порто-Арсенал утре. Ме заболе газот зашто за цела среќа само Баерн-Фиоре е изборот за 5+ ама јасно ми станува дека некој ги мрази Баерн од пациентиве во спортска 5ка... Ако ако не пукнат душманите :tv:

:pos:

Финтата е што Арсенал има повеќе навивачи у земјава него Баерн, што сте се уфилмале вие бе, овја не хејта, они на мрзат, онија не не сака.

Не сте Барса ебаго. Чил...

Не знам дали Арсенал има повеќе навивачи или не ама 100% сум сигурен дека секој неутрален (да не речам нормален) навивач повеќе сакаше да гледа Јуве-Баерн него Реал-Марсеј... а на крај требаше да се испраќа петиција до 5ка за да ја даваат Јуве-Баерн. Сега ќе ме убедуваш дека Реал и Марсеј имаат повеќе навивачи од Јуве и Баерн? :tapp:

Исто и за утре. Не може Порто-Арсенал да е поинтересна од Италијанско-Германска пресметка... ама ватевер не мења којзнае што... :toe:

Не се знае ништо од Фиорентина, според нашата одбрана можат да изненадат Муту и Џилардино:)

Муту нема да игра, има казна ради допингот.

Не сте Барса ебаго. Чил...

Нормално дека не сме. Ние сме Баерн Минхен, тим што ќе ги здроби сите што ќе му застанат на патот.

Инаку ова ке биде 94% победа.:)
Мој тип: 2-0:Кезење:
а реваншот: 0-1:):back:
кој Муту бе...суспендиран е Муту и нема да игра :smir:

Абе овие Фиорентина комедии се големи, уште веруваат во дедо мраз.

Да не биде после 70 минута да.:pred:

да не бараат судиски тајм аут да им се одмори одбраната и малце воздух да земат :pos2:

Боби[Мкд];3317977 напиша:
Абе овие Фиорентина комедии се големи, уште веруваат во дедо мраз.

Да не биде после 70 минута да.:pred:
за мене да не мислиш?
јас остарев одамна за да верувам во дедо мраз и новогодишни желби :tv:
не се грижи после оваа утакмица ќе ни барате за лето да ни купите од 2-3 играчи за да ве засилат :smir:

за мене да не мислиш?
јас остарев одамна за да верувам во дедо мраз и новогодишни желби :tv:
не се грижи после оваа утакмица ќе ни барате за лето да ни купите од 2-3 играчи за да ве засилат :smir:
19664_300122317433_194564547433_3374308_1129428_n.jpg

:party3: :party3: :party3: :party3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom