Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки на официјалната страна објавија коментар од Лам :
“I’m sure of it: he’ll stay," - а се однесува на Рибери. Исто така Лам кажува дека на почеток на сезонава највисока цел им било полуфиналето во ЛШ, но како што изминува време се поголеми се шансите за нешто повеќе. Вели дека наредната сезона ќе бидат едни од главните фаворити за освојување на титулата, се разбира, со Рибери на нивна страна - тоа беа зборовите на Лам. Работава само на подобро оди.:):pehar:

Ide na Podobro denes moze da bide uste podobro se ocekuva super igra normalno od nasa strana zabarite da ne gi slusnem :vozbud:

Единствено нешто од што се плашам е ароганција и неконцентрираност во јрата. Ако тоа се избегне немаат шанса.

Го читав Лам. Наше дете :fcb3:Тоа е тоа кога расте оптимизмот во една екипа и кога се чувствува дека има потенцијал за нешто големо. Како кога дојде Ефе... Таа генерација беше тим со мисија титула во ЛШ. Оваа генерација е на добар пат... треба да видиме како ќе покажат карактер кога ќе е најпотребно само уште не дошол моментот за тоа...

Како и да е и Рибс чувствува дека нешто тука крчка и јас мислам дека има реални шанси да остане.

Ide na Podobro denes moze da bide uste podobro se ocekuva super igra normalno od nasa strana zabarite da ne gi slusnem :vozbud:
баш на потписот твој нешто нашиот грб поголем ми стои :tv:
п.с. внимајте од некој проектил на варгас, или од црногорчето лузерпул уште лечат комплекси од него :pos2:

Како мојт некој за фиорентина да навијат, ееј фиорентина, и да мрсит муда на фан клуб Баерн.:tapp:

Единствено нешто од што се плашам е ароганција и неконцентрираност во јрата. Ако тоа се избегне немаат шанса.

Го читав Лам. Наше дете :fcb3:Тоа е тоа кога расте оптимизмот во една екипа и кога се чувствува дека има потенцијал за нешто големо. Како кога дојде Ефе... Таа генерација беше тим со мисија титула во ЛШ. Оваа генерација е на добар пат... треба да видиме како ќе покажат карактер кога ќе е најпотребно само уште не дошол моментот за тоа...

Како и да е и Рибс чувствува дека нешто тука крчка и јас мислам дека има реални шанси да остане.

Не се секирај Германец цел живот покажува карактер:wink:
Како тргнале изјавиве се спрема нешто големо во Баерн од Минхен нАли.Оптимизмот и самодовербата се на максимуМ така да очекувам како оваа сезона и уште повеќе од другата сезона.
Се гледаме вечер :party1: :olee::party1:
ПС: Земи ги бакљите :pos:

п.с. внимајте од некој проектил на варгас, или од црногорчето лузерпул уште лечат комплекси од него :pos2:

Го имаме Бут на голот, кој сака нека шутира и од кај сака. Вие треба да се пазите од класата напад што го имаме. Не мора за сламки да се фаќате, амблемот на потписот бил поголем, кажи нешто паметно ако имаш за кажување, не туку само да се пишело нешто.

ете така еден од ретките вистински фанови во фудбалот, кој видел и лошо и добро :helou: тоа е фан на Фиорентина :nesum:

Друже ај олади,гледам и ти лечиш компекси со Бацимуда на аватар,после него еден асален нема дојдено во тоа екипичето ваше така да...

Клучни битки според мене и гоал.ком.

Buyten vs Gilardino

Vargas vs Lahm

Schweinsteiger vs Montolivo

Ribery vs Comotto

Robben vs Fiorentina :pos2:

Друже ај олади,гледам и ти лечиш компекси со batistuta на аватар,после него еден асален нема дојдено во тоа екипичето ваше така да...
да ама подобар од него, за ваша жал сте немале, колку и да се сметате за голем клуб :smir:

да ама подобар од него, за ваша жал сте немале, колку и да се сметате за голем клуб :smir:

Колку и да сме "мал" клуб, од тие на таа "чизмата" што мислат дека знаат нешто од фудбал, сме многу поголем. Не коментирам повеќе на таа тема.

Матеус
Ефенберг
Елбер
Шол
Рибери
Робен........ да набројувам уште или доста се?

Боби[Мкд];3320282 напиша:
Си слушнал за Герд Милер, Бекембауер, Ефемберг?
хехех... само да те потсетам играше во фиорентина заедно БАТИ-ГОЛ 3 сезони и после го заменивме со Руи Коста :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom