Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ААА ќе си замине без оштета. Може да си замине без оштета само откако ќе му помине договорот а му е до 11,12.

Има член 17 од правилникот на УЕФА(или ФИФА не ми текнува, али не е важно) каде вели дека играч кој поминал 3 сезони во еден тим може сам да си го откупи остатокот од договорот...Рибери сака да игра во Реал, а со овој член ќе може без оштета да премине во Реал.

Има член 17 од правилникот на УЕФА(или ФИФА не ми текнува, али не е важно) каде вели дека играч кој поминал 3 сезони во еден тим може сам да си го откупи остатокот од договорот...Рибери сака да игра во Реал, а со овој член ќе може без оштета да премине во Реал.
Da znam ova ama ovde ima nesto cim ne go pusti Bayern sega znaci nema da ide i drugata sezona ako trba ce gi tuzi na real clenot 17 nema da gi iskoristi Ribery toa bidi siguren

од кај си сигурен дека нема да го искористи...ако толку сака се ќе направи да си отиде во Реал....ја мислам дека ќе ја изигра оваа сезона и наредната си заминува

мене овоа ми наликува на ланската сезона кога сите го фаворизираа Баерн и ништо не испадна....до кога вака

Лани не беше вака. Лани Баерн почна многу добро и уште тогаш како да му го дадоа пехарот.
Ај можеби оваа години ќе биде поинаку, на крај ќе се радуваме.

Го гледавте ли интервјуто на еуроспорт2 на српски со рибери.
Вика никогаш не сум изјавил дека сакам да го напуштам баерн и не сум рекол дека ако го напуштам баерн би заминал во реал, се тоа се лаги.
И рече дека му е драго што баерн не го продале бидејки им е важен играч.
За џабе го пцуев :)

Полека,не се разочарувајте пред време.Само што почна сезоната,има уште 32 кола.Ништо страшно нема уште.Се покажа дека е потребно време за секоја екипа со нов тренер и нови играчи да се изгради,да се уигра.Неможе од прво коло ние да очекуваме дека ќе ги тепаме сите со 10-0.Мора малце трпение,треба уште доста работа,ама Ван Гаал си го знае тоа и си брка работа.Тек допрва екипата ќе експлодира.

na baern mu trebaat mertesaker i frey od fiorentina drugo nisto a i bez niv ke si bide sampion:vozbud:

На минатиот меч мн ме нервираше Гомез.Секој пас до него беше офсајд.И покрај тоа што даде гол се очекуваше мн повеќе од него.Се надевам дека во наредните натпревари ќе ги оправда вложените пари.

Мислам дека со Ван дер Ваарт ќе можеме сериозно да нападнеме и во ЛШ.Деновиве се шпекулира дека е можен негов трансфер во Баерн,а и неговиот агент изјави дека во Баерн би се вклопил одлично.

................Тимошчук...............
Швајни.....................Рибери....
...........Ван дер Ваарт..............
..........Олиќ.......Гомез.............

Ова би било лудница!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom