Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^Се ок, се слагам со постот. Ама зашо на полусезона објавуваат, стварно не ми е јасно, нека договорат и нов тренер и се и у мај нека соопштат на пошироката јавност. Мислам дека ова не влијае добро на фудбалерите.
Како и да е, мислам дека со Анчелоти ќе имате успех. Гвардиола кај и да иде у Англија, нема првата сезона да освои титула.
Ама зашо на полусезона објавуваат, стварно не ми е јасно, нека договорат и нов тренер и се и у мај нека соопштат на пошироката јавност. Мислам дека ова не влијае добро на фудбалерите..
Podobro so Jogi da rizikuvaat,otkolku so Ancelotti.Dosaden trener,neinventiven i trener koj gi cedi prvotimcite maksimalno.Kako FM da igra.Neli ne bese interesna ligata,koj kur sega "potpisuva"?
Ne daj boze Dortmund da se pojaca,bundes nema da osvojat.Ne e ljubitel na domasno prvenstvo.
![]()
Dosaden be? Mislis za vo drustvo?
Neinventiven sekako deka ne e... Kako moze da bide neinventiven trener koj gi imal onie takticki potezi so Pirlo i Di Maria. Ima mn za pisuvanje alo praven e toj muabet mnogu pati na forumov...
Momentalno, takticki najdlabinski razraboten fudbal, forsiraat Gvardiola i Anceloti.
Анчелоти е таман за Баерн бе, немој да се глупирате да се сомневате у него.
Ќе си фура формација според можностите на тимот, секој играч ќе игра таму кај шо е најдобар и шо е најбитно Лева-Милер ќе ебаваат маики!
За трансфери остава на клубот и не се буни многу шо верувам ви одговара и тоа е тоа.
Класа потег на Баерн, криво ми е шо не се враќа у Милан пошо Карло е бог.
Домашно првенство имал мака да освои али коа имал конкуренција но тоа не е така у Бундесот, гарант лаганица ќе си добива.
Челзи и ПСЖ не му дадоа доволно време инаку сигурен сум дека и со нив можеше до ЛШ трофеј.