Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Stealth sho bide be covektrebashe da ti kazam ako nenpomineme ti da ne se pojavuvash na temava dogodina
na povidok e ogromna , ogromna kriza . Si otide najdobriot lekarski tim na site vreminja , povredeni 7 prvotimci , dogodina Lahm , Robben , Ribery i Schweini gi lagam vo penzioneri bidejki kje se po 33+ i zgora na se bez trener kje sme definitivno , a ovoj kje si go povlece i Alkantara oti e negovo dete pa taka Brafhaid ne ni bega ... Baern tivko no sigurno ako ne se stegne kje stane Liverpool , Inter ili Milan ( za zal
Мислите дека дел од вината за поразот од Порто се наоѓа тука (секако освен повредите)
Бадштубер на местото на Данте сега за сега е сигурно.Лам спремен е за утре.Дечки имате некоја информација како би ви изгледал составот утре, да знаеме колку да се залетвиме вкладилница?
Позз
Pep Guardiola(PK): "Vjerujem kako će Juan Bernat igrati u utorak, a dobra je stvar što je Bastian Schweinsteiger sada potpuno zdrav! Ne mislim da će Franck moći igrati. Razgovarao sam s našim ljekarima, ali moj osjećaj je da neće uspjeti! Ne znam ko će igrati ili ko može igrati. Proteklih mjeseci, o početnoj postavi sam odlučivao sat prije utakmice."
"Ne bi imalo smisla izaći na teren ukoliko ne želite da preokrenete. Želimo preokret i proći dalje."
"Potpuno sam uvjeren da će moji igrači iskoristiti šansu. Znam koji klub vodim i da titule u prvenstvu i kupu nisu dovoljne. Samo je trostruka kruna dovoljna!"