Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
trebashe da ti kazam ako nenpomineme ti da ne se pojavuvash na temava dogodina
na povidok e ogromna , ogromna kriza . Si otide najdobriot lekarski tim na site vreminja , povredeni 7 prvotimci , dogodina Lahm , Robben , Ribery i Schweini gi lagam vo penzioneri bidejki kje se po 33+ i zgora na se bez trener kje sme definitivno , a ovoj kje si go povlece i Alkantara oti e negovo dete pa taka Brafhaid ne ni bega ... Baern tivko no sigurno ako ne se stegne kje stane Liverpool , Inter ili Milan ( za zal )[DOUBLEPOST=1429264130][/DOUBLEPOST]Na fb gledam statusi so ( veruvam vo magjionicarov ) e sega dali ima ushte mana u nego ili e prazen kje vidime na revanshot ... Baern na Jup na porto vo dvata duela kje go pregazeshe so dvocifren rezultat .Stealth sho bide be covektrebashe da ti kazam ako nenpomineme ti da ne se pojavuvash na temava dogodina
na povidok e ogromna , ogromna kriza . Si otide najdobriot lekarski tim na site vreminja , povredeni 7 prvotimci , dogodina Lahm , Robben , Ribery i Schweini gi lagam vo penzioneri bidejki kje se po 33+ i zgora na se bez trener kje sme definitivno , a ovoj kje si go povlece i Alkantara oti e negovo dete pa taka Brafhaid ne ni bega ... Baern tivko no sigurno ako ne se stegne kje stane Liverpool , Inter ili Milan ( za zal
Мислите дека дел од вината за поразот од Порто се наоѓа тука (секако освен повредите)
Бадштубер на местото на Данте сега за сега е сигурно.Лам спремен е за утре.Дечки имате некоја информација како би ви изгледал составот утре, да знаеме колку да се залетвиме вкладилница?
Позз

Pep Guardiola(PK): "Vjerujem kako će Juan Bernat igrati u utorak, a dobra je stvar što je Bastian Schweinsteiger sada potpuno zdrav! Ne mislim da će Franck moći igrati. Razgovarao sam s našim ljekarima, ali moj osjećaj je da neće uspjeti! Ne znam ko će igrati ili ko može igrati. Proteklih mjeseci, o početnoj postavi sam odlučivao sat prije utakmice."
"Ne bi imalo smisla izaći na teren ukoliko ne želite da preokrenete. Želimo preokret i proći dalje."
"Potpuno sam uvjeren da će moji igrači iskoristiti šansu. Znam koji klub vodim i da titule u prvenstvu i kupu nisu dovoljne. Samo je trostruka kruna dovoljna!"