Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
За Бенатиа немам зборови, изигра маестрално, најдобра утакмица откако е во Баерн, браво!

Напред Лева изгина во тоа воздушните дуели, и Милер исто :cuc:

Морам да го пофалам и Пеп тука, одлично поставена дефанзивна формација. Чудно за Баерн, но со оглед на повредите за оваква утакмица у гости топ тактика. Првпат после дооооолго време изигравме овака, дури и не можев да препознаам дали Баерн е на теренот. Оваква формација се игра против екипи што чекаат контри, посебно во ЛШ овие рунди.

И Ноер како ја залепи таа од слободниот цццццццц :drk:

Што да се каже....

Сооглед на состојбата и повредите што маме ни ебаа,сооглед на тоа дека ги немавме дел од клучните играчи,изиграа маестрално.

Прилагодена тактика,без многу посед,со бетонска одбрана,и конечно Тиаго во игра!!

Дортмунд на домашен беше целосно изолиран и безопасен,у џеб ги пикнаа и Ројс и Обамејанг,немаше никаков простор за контри...

Тимот има неверојатна флексибилност тактичка и тоа дава голема надеж за ЛШ и покрај повредите.

Дортмунд се умрени, не дека се некакво мерило.

Одблиску..:angel::cuc:

http://gfycat.com/ThoseObeseGossamerwingedbutterfly#?format=gif
ThoseObeseGossamerwingedbutterfly.gif

10257599_898456543525879_305565758536916895_o.jpg

Против Грузија..:kezec::pos:

CBR9n56UUAAwdsA.jpg

Браво!Тешко издвојувана победа која беше многу значајна за самодовербата !(y)Тиаго за пролаз и за самодоверба.Форсираше доста денес,од кои пола му беа лоши потези а еднаш добаци назад ептен ризично ама се спасија.Ама и направи некои успешни атрактивни потези.:cool:Малце по малце да се воигра,бидејќи со ваков десеткуван тим тешко ќе оди.

Ептен добро ги шутираа пеналите,а Нојер еднаш ја погоди страната и одбрани.:ROFLMAO:

Проблем е Бенатиа а и добро е што не се повреди Лам.Копитоно Спахиќ му отиде ептен остро.

Главана на Милер бетонска изгледа му е.:pos::icon_mrgr:

Лам ги одбираше изгледа пеналџиите.:ojeaa:

Чутукот Гетце што промаши леее :sakasuste:,ама сепак отидоа понатаму.
Останаа Билефелд,Дортмунд и Волфзбург.:zloo:

11133793_10153209739594592_5931898476476187730_n.jpg

Последно уредено:
Многу тешка утакмица али важно е што ја преживеаа ради самодовербата,поготово пеналите...

До крај на сезона не чекаат вакви моменти.

11133793_10153209739594592_5931898476476187730_n.jpg

:D

Мене само со Гетце не ми штима нешто :confused:[DOUBLEPOST=1428530679][/DOUBLEPOST]Во полуфинале на Алианц против Дортмунд што значи финале против Волфзбург :aplauz:

На 30-ти мај во Берлин финале Купот, една недела подоцна, на 6-ти јуни исто така финале ЛШ повторно во Берлин :oleee:

Последно уредено:
Ни се еба мајката со повредиве,не е нормално....

Reina - Weiser, Dante, Bernat - Rafinha, Lahm, Alonso - Müller, Thiago, Götze - Lewandowski

Ех тие повреди што ни направија да мора да играме со еден стопер :pos:

Нема да биде еден де, и Алонсо како стопер ќе игра :D

Добро е нека одморат Ноер и Боатенг за со Порто :zloo:

Аууууууууу кандидат за гол на годината.....[DOUBLEPOST=1428789751][/DOUBLEPOST]
HonoredJaggedHookersealion

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom