Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
#БОМБА Тиаго се враќа во тимот и ќе тренира со екипата неделава....Причината за долгото отсуство се грчките физиотерапевти кои го лечеле во Шпанија платени од СРеал со цел да го разнебитат Баерн и германскиот фудбал...Тоа драги пријатели нема да им помине!!!

Oficijalno Robbery nema da se vo sostavot protiv Werder.

Можда и добро е да одмараат сеа со Вердер,неколку клучни играчи им треба малку одмор али битно е сеа со Вердер на пример да не се ротира премногу,да се одржи овој костур на тимот,да се гради хемијата со овие играчи,не да се менува премногу..

10659422_802639919823624_4892062665518748476_n.jpg

Една година нема брането,господ знае во каква форма е.А да, заборавив,бранеше на Пауланер купот кај што се повреди.:Кезец:
Без Робен,Рибери,Чаби и Нојер.

Милер да му се продужи договорот до 2025

Милер има изјавено многу пати, не си оди од Баерн ни да го бркаат. :)

Кое човече е овој Милеров значи :aplauz:
Кога изведува пенали во последно срцево ми застанува, ќе тргне па ќе подзастане и си викам само ете сега ќе му ја фатат, и пак не му бранат :icon_lol:

Алаба веќе не знај да промаши слободен :cuc::cuc::cuc:

Алаба дефинитивно нај во форма изведувач на слободни во топ-лигите.

A Rafinha sto SE nauci da mava po glava na Alaba? :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Влагаме малце по малце во јака форма, само да не се исфорсираат уште од сега, има време до крајот на април и мај.

Одлично што Милер фаќа форма, и штоо Лева иако повеќе tap-ins успева да има некаква голгетерска форма.

Бенатија, Боатенг и Алаба се машини, физикуси невидени.

Алаба е најдобар лев бек на светот, другите се светлосни години зад него.

Лам се врати. :)

Роде и Реина се клупа и пол.

Гетце ме нервира, бавен и нема душа ко сто години да има, ко Озил е ебаго.

Една недела заслужен одмор, таман Тиаго да се вклопи. Ќе го видам Гетце под притисок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom