Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
ете пак нека игра Алаба ДЕСЕН заден везен, нека игра Данте одбрана и нека игра Милер осамен напаѓач. Да ти ебам ќелавицата глупа

Данте е за надвор.[DOUBLEPOST=1425740660][/DOUBLEPOST]Јас пишувам, 5 минути потоа Гвардиола реагира. Случајност?

Последно уредено:
Фалааа курцуу Пеп,браво.....И Данте е за продавање летово ОДМА.

Што е со Данте ? Се повреди ?

Што е со Данте ? Се повреди ?

Не бе пак грешка напраи директна за гол,психички е скурцан,нема сигурност никаква самодоверба после светсконо и мора да се продаде неможе више да се носи со овој притисок.[DOUBLEPOST=1425761773][/DOUBLEPOST]Првото и второто полувреме разлика како ноќ и ден...

Првото млитаво споро досадно,второто динамично и креативно.

Незнам што му е фората на Пеп дали сака да ги одмара прво у стенд бај ги пушта...

Мора да сфати више дека таа тактика без креативна средина не ја бива и фала богу се исправи у вторто.

Данте е АУТ веќе до крај,утепан е скроз...Рибери е во одлична форма и треба да игра,и генерално одиме у нагорна линија...Фалат само уште Лам Тиаго и Хави.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: AL.
За Недела до две.....
Таман тој и Лам да се вратат и Гвардиола време е да склопи добар тим и формација,а не да се глупира со 3 назад и Бернат како крило и Алаба заден везен. :/

Бар според мене ова ...

Таман тој и Лам да се вратат и Гвардиола време е да склопи добар тим и формација,а не да се глупира со 3 назад и Бернат како крило и Алаба заден везен. :/

Бар според мене ова ...

Ова денес го смени одма у второ,незнам дали со таа тактика пробува да ги штеди малце,да играат темпо па после да нагазат кога противникот ќе се умори...

Претходно сите други утакмици ги игравме 4-3-3 или 4-2-3-1 и беше топ,така и ќе играме у ЛШ сигурно поготово сега со Лам и Тиаго назад.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
http://www.bayerncentral.com/2015/03/tactical-analysis-miserable-failure-hannover/

Едно ПРЕУБАВО четиво за тие што знаат да го прочитаат

Брат јасно е дека првото полувреме беше тапа,сите видовме,овој Америка ја открил мислиш у текстов....

Позитивното е што брзо исправи Пеп тактички после у второ беше друга прича.

Брат јасно е дека првото полувреме беше тапа,сите видовме,овој Америка ја открил мислиш у текстов....

Позитивното е што брзо исправи Пеп тактички после у второ беше друга прича.

Сите видовме дека беше тапа, да, ама ретко кој знае зашто беше така.

На пример јас сум убеден дека 99% не видовме дека очигледно им беше забрането во прво да се преклопуваат бековите со крилата т.е да утрчуваат бековите.

Швајни пале,жаре и гасе на теренот.:vozbud:

Рој Макај денеска полни 40-ка.:backa:
Голот против Мреал/Среал :zver:
makaay_ima_070307.variant524x295.jpg

Браво @MiaSanMia си го научил и мојот израз,бравоо....

Кажи сега состав за у Среда победнички....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom