Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Sporto..Ke padne dobar fudbal za oko..Stadioniot sirok kako Mnou Scamp,taman za Pep i negovite taktiki.:icon_mrgr:

Добро е што Порто ни се падна.Уште подобро ќе биде Псж ако ја издува Барса.Во другите двојки кој сака нека победи.Според мене Барса е битно да ја снема од сцената.

Спремни за германското класико утре? :masa:

Треба да ве научам за користење на префиксите пред клубовите, очајни сте овака

Реина ќе ја фатеше оваа. Koan Neuer

Не можам да го гледам Бернат више, штоп - назад, штоп - назад. Па влези малку у дуел да ти ебам шушумигата и на тебе и на ќелавиот што го игра Алаба десно!!!

ЛЕлеееее овие ќе ти дадат на шашма гол и оди сеа разбиј ги,колку ги мрзаммм значи...

Ја вртиме оваа али кнап ќе биде.

Да му свршам на ќелавиот на теме, да те ебе формацијата

Стандард Нојер вакви глупости прави со Гладбах,нема што да му замериш веќе.:pijanco:
Добро што не дадоа уште некој гол,од 4 шута 4 гола ќе дадеа.А и тој при крајот што не ни го гледаше голот,туку со главата кон Крузе а имаше мат позиција.Можеа 5 гола од 5 шута,ама не им успеа.:neetaka:

Ептен глупа и нерезонска одлука да го стави Робен од почеток.Го имаш Милер а тој го игра Робен кој можеби и не беше опоравен скроз.Баш кога се потребни,ќе почнат да се повредуваат.:lut:

Ептен заебан противник се Гладбах,Баерн се мачат со нив веќе неколку години по ред.[DOUBLEPOST=1427053478][/DOUBLEPOST]http://www.tz.de/sport/fc-bayern/ar...nchengladbach-ausgewechselt-meta-4842107.html

:(

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom