STEALTH
God is a DJ
- Член од
- 25 ноември 2011
- Мислења
- 10.742
- Поени од реакции
- 14.867
Јас сум никој и ништо туку само си дадов свое мислење дека Гомез е меѓу најслабите и најнеталентираните играчи воопшто што ги имам видено,а хиените од фан клуб Баерн тогаш ме нападнаа и си се бранев со факти и аргументи како што доликува на еден форум..тогаш еден се изглупира ко спомна дека е подобар од Ди Натале а реално треба да си неписмен за да помислиш за такво нешто ..не ме интересира што мислат другите стручњаци бидејќи јас си имам свое мислење ,ех сега дека некој се трудеше да ме предомисли тоа е друга работа..и плус моето мислење се докажува до ден денес дека сум бил во право ех сега дали сум попаметен или не сум не коментирам....
Јас не ги хејтам и ми немаат ништо згрешено,баш имаат добри членови со кои можиш да дискутираш за фудбал....но со Боби и Стелт господ на крај неможи да излези..пред некој ден одам во нивниот фан клуб да напишам мислење за натпреварот кој го изгубија против Волфзбург и у пичку матер ме отераа...сите се поголеми стручњаци од Гвардиола
Видете го плачково, од каде плака на секоја можна тема, па и фудбалски е неписмен, Ди Натале подобар од Гомез