Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум никој и ништо туку само си дадов свое мислење дека Гомез е меѓу најслабите и најнеталентираните играчи воопшто што ги имам видено,а хиените од фан клуб Баерн тогаш ме нападнаа и си се бранев со факти и аргументи како што доликува на еден форум..тогаш еден се изглупира ко спомна дека е подобар од Ди Натале а реално треба да си неписмен за да помислиш за такво нешто ..не ме интересира што мислат другите стручњаци бидејќи јас си имам свое мислење ,ех сега дека некој се трудеше да ме предомисли тоа е друга работа..и плус моето мислење се докажува до ден денес дека сум бил во право ех сега дали сум попаметен или не сум не коментирам....

Јас не ги хејтам и ми немаат ништо згрешено,баш имаат добри членови со кои можиш да дискутираш за фудбал....но со Боби и Стелт господ на крај неможи да излези..пред некој ден одам во нивниот фан клуб да напишам мислење за натпреварот кој го изгубија против Волфзбург и у пичку матер ме отераа...сите се поголеми стручњаци од Гвардиола

Видете го плачково, од каде плака на секоја можна тема, па и фудбалски е неписмен, Ди Натале подобар од Гомез

Видете го плачково, од каде плака на секоја можна тема, па и фудбалски е неписмен, Ди Натале подобар од Гомез

А демек Гомез е подобар од Ди Натале:pos::pos:..зарем те навредив некаде бе?..шо ти е проблемот едноставно?..ич тебе да не ти е гаље дали плачам или не плачам ,ти ниту си некаков фактор на форумот ниту си јавен обвинител и личен адвокат ,туку глумиш циркузант по темите и си исмеван од сите поради глупостите што ги тресиш а пола те мислат дека си ретардиран(со извинување ако се пронајде)..тука сме да дискутираме за фудбал а не за личните проблеми или какви личности сме...

Ако имаш да пишиш нешто во врска со Баерн Минхен пиши,ако не тогаш истреби се од форумот бидејќи не си јавен обвинител па да ги осудуваш луѓето какви се и шо се..

Швајни си замина, а овде штама. :D

Тој ќе сака да иде негде да направи уште некоја пара....Годините го стигаат у Баерн се помалце ќе биде главна карика ќе му се бара замена...

Такада можно е да замине.

FC Bayern XI vs HSV: Neuer - Rafinha, Benatia, Badstuber, Alaba - Schweinsteiger, Bernat - Robben, Müller, Götze - Lewandowski

Бадштубер!!!! Браво за Пеп...

Алонсо не е ниту на клупа. Сигурно го чуваат за со Шахтјор (во вторник) за да не му дојде многу во 3 дена да изигра два натпревари.

Dobro igraat be . Koga ke se vratat Lahm , Alkantara , MartineZ ke bide podrugo.

Непотребно менување на позиции на играчи, одбрана Бадштубер ни е лев бек на моменти Алаба оди на средина. Кај и да е ме интересира колку овие акробации ќе му успеат оваа сезона на Гвардиола. Лани ни го спопикаа на домашен терен и оваа година ќе биде слична ситуација кога ќе дојде полуфинале/финале или четвртфинале ако играме против некој сериозен противник.

Имаме среќа што Арјен Робен е најдобриот играч после Роналдо и Меси.

Излегоа шпекулации дека го напушта Баерн.

Ako ne narednata 2016 , 2017ta sigurno ke bide slaba sezona za Bayern zatoa sto nekolku od bitnite nasi igraci ke ostarat ili ke zaminat .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom