Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Исти е му ебем црепката.... габор!не се нормални овие батинава на А.Ц Милан Србија
![]()
кај и да отидам сите ги хејтаат фановите на баерн.. значи не сум бил единственЈас сум никој и ништо туку само си дадов свое мислење дека Гомез е меѓу најслабите и најнеталентираните играчи воопшто што ги имам видено,а хиените од фан клуб Баерн тогаш ме нападнаа и си се бранев со факти и аргументи како што доликува на еден форум..тогаш еден се изглупира ко спомна дека е подобар од Ди Натале а реално треба да си неписмен за да помислиш за такво нешто ..не ме интересира што мислат другите стручњаци бидејќи јас си имам свое мислење ,ех сега дека некој се трудеше да ме предомисли тоа е друга работа..и плус моето мислење се докажува до ден денес дека сум бил во право ех сега дали сум попаметен или не сум не коментирам....
кај и да отидам сите ги хејтаат фановите на баерн.. значи не сум бил единствен![]()
Твоето мислење не држи вода... неможеш да одиш контра нешто кај што на пример Јоаким Лев вика дека Гомез е еден од најдобрите напаѓачи со кого работел. Или Клоп, кој е тренериште и даде интервју дека криво му е кога го продале Левандовски дека не успеале да го донесат Гомез. Ај луѓево да зборат за квантна физика да не им се верува, ама говорат за фудбал...така да друже, те молам...Јас не ги хејтам и ми немаат ништо згрешено,баш имаат добри членови со кои можиш да дискутираш за фудбал....но со Боби и Стелт господ на крај неможи да излези..пред некој ден одам во нивниот фан клуб да напишам мислење за натпреварот кој го изгубија против Волфзбург и у пичку матер ме отераа...сите се поголеми стручњаци од Гвардиола
Твоето мислење не држи вода... неможеш да одиш контра нешто кај што на пример Јоаким Лев вика дека Гомез е еден од најдобрите напаѓачи со кого работел. Или Клоп, кој е тренериште и даде интервју дека криво му е кога го продале Левандовски дека не успеале да го донесат Гомез. Ај луѓево да зборат за квантна физика да не им се верува, ама говорат за фудбал...така да друже, те молам...
гомез е чекач, тој нема квалитети сам да си направи акција, мора другите да работат за него, во Баерн ги имаше Робен и Рибери едни од најдобрите крила во светот (заедно со Кики и Бале) така да он така постигнуваше голови, му ги местеа ...Зашто не успева во Фиорентина? Зошто никој не игра за него, ете затоа..Мило ми е што ти влезе у глава.
Vakvi muabeti se praele pred 25 godini za Pancev, demek bil dremle i samo cekal Binic i Savicevic da mu nafrlat topka za ovoj da ja utera.гомез е чекач, тој нема квалитети сам да си направи акција, мора другите да работат за него, во Баерн ги имаше Робен и Рибери едни од најдобрите крила во светот (заедно со Кики и Бале) така да он така постигнуваше голови, му ги местеа ...Зашто не успева во Фиорентина? Зошто никој не игра за него, ете затоа..
Vakvi muabeti se praele pred 25 godini za Pancev, demek bil dremle i samo cekal Binic i Savicevic da mu nafrlat topka za ovoj da ja utera.
Treba i da znaes da ja uteras taa topka, ako e taka ondak neka staat nekoj cunj napred i krilata neka go gagjaat samo.
Se slagam do negde so muabetive tvoi za Gomez ama sepak mislam deka malce preteruvas.Работата е тоа што сите овие таканаречени чекачи пак имале некакви квалитети и знаат нешто...дури Инзаги пак знаеше да се снајди и да ја протни топката вгол..а овај Гомез искрено немам видено понеписмен фудбалер..го имам гледано многу посебно кога играше во Баерн и неможам да поверувам дека е фудбалер искрено..па кога му стегна гол на Интер ми идеше да се отрујам
А низ прстенот ги гледа овие во кругчето од порачето на ФБ?не се нормални овие батинава на А.Ц Милан Србија
![]()