Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ја сум искрено малце разочаран од вчера,пошто цело време ги слушам како зборат како се мотивирани,како сакаат ЛШ повторно да ја освојат,како атмосферата е топ а вчера се испонашаа ко некој сеоски клуб....

Очекувам за 180 степени промена против Шалке.

И продажба на Данте летово.

Искрено се надевам дека у вторник ќе видиме играчи желни за игра и победа,а не за курташак....

Со Шалке играме...

Знам дека ги чекате бомбите ама може да гледаме вечер.

Lewa na klupa,sto znaci denes Robben zicer e deka ke pogodi.:)Isto Weiser vo startniot sostav,neka koristi sansava.:pipi:

Абе ова е стандард кај Баерн веќе неколку години..Играта нагло опаѓа после едномесечната пауза.Штета,со ваква игра многу тешко ќе биде за нешто повеќе во европски рамки.

Иако за ЛШ има време,1/8 против полураспадниот Шахтар ќе биде полесна задача.Натаму ќе биде тешкото.

Данте,Чаби и Басти.:popce:Ова ќе биде тешко за гледање.Со фул состав не направивме шанса како што треба,сега уште потешко.

Боа неверојатно колку немаше среќа.Прво Алаба ја промашува топката,па после без намера да го удри ,го направи тоа.:([DOUBLEPOST=1422996121][/DOUBLEPOST]Вајзер го бранеше на Хеведес..Како успеа да направат таква глупа грешка ? :facepalm:

Вајзер со Учида и Мејер само,другите се сите повисоки.

Роде го стави за да му ја враќа топката на Нојер.:bravobe:

Последно уредено:
Алонсо и Швајнштајгер клучните играчи на средината,и воопшто клучните две позиции на Пеп во системот се над 30 години и при крај на утакмциата скоро секогаш изморени,неможеме топката да ја изнесеме...Тоа го кажав и порано дека со Алонсо ќе го извадиме првиот дел од сезоната но нема да може да очекуваме до крај на сезона да игра 90 мин секоја утакмица.

Што правеле таму у Доха не ми е јасно....Очајни ни требаат играчи како Тиаго Мартинез па и Лам.

Единствено добро е што оваа лоша форма ни е сега,а не во Април или Мај како лани.

Otide sezonata ... Dogodina mora da se bara zamena za Ribery , Robben , Alonso i Schweini .[DOUBLEPOST=1423064714][/DOUBLEPOST]Alkantara , Martinez , Reus , Goetze , Robben , Lewandovski . Samo so taa postava napred imame kakvi takvi sansi da se sprotivstavime na Real Madrid

3 утакмици казна за Боатенг. Алооооооо бе, оноа сељачето од Мреал доби 2 за напад со тупаници, овој за професионален фаул добива 3! Каде е дното!!!

Кога ќе се вратат Рибери и Лам со каква формација ќе играте?

Нели е подобро Лам и Алаба бекови,и да се врати формацијата 4-2-3-1 ?

Подобро е, ама Пеп е инат, плус Алаба веќе заборавил да игра бек. Лам исто

Povtorno loso.:([DOUBLEPOST=1423321953][/DOUBLEPOST]Bravo majstore!!!!:love::jeeee:

Inace vrska si nemaa,osekam sega ke se razigraat.:ojeaa:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom