Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Се очекува Бадштубер Алаба Тиаго и Мартинез да бидат дел од тренинг кампот во Јануари да тренираат со тимот па да се надеваме дека се ќе биде ок и да бидат на располагање за вториот дел до сезоната....

Ќе ни дојдат како појачања зимава.

Сум го заборавил форумов како изгледа. Ми делува умрен фан клубов, ги нема доста од порано што беа активни. Ај ќе се активирам после толку години.

Сум го заборавил форумов како изгледа. Ми делува умрен фан клубов, ги нема доста од порано што беа активни. Ај ќе се активирам после толку години.
Нема адреналин инаку има кој да постира. :D

Може као у фан клуб манчестер да збориме за приватниот живот на фудбалерите и да ставаме слики и да збориме офтопик ама не сме до толку. :D

:oleee::oleee::oleee:

Иначе прав си не е ко што беше порано....

Скоро сите можни противници ни се познати. Сеа за сеа Јуве,Арсенал и Базел и Шахтјор сигурни, еден од Барса/ПСЖ и Спортинг доколку се пласира. Не би сакал да ни се падната Јуве и Барса/ПСЖ а ни Арсенал досадно е веќе кај истата група па и пак со истите во 1/8 финале
Можеше и Монако али овие Леверкузен дебили сеа завршија втори и од полесна ждребка сеа можни противници им се Реал,Челзи,Атлетико,Барса/псЖ и Порто само протви Порто имаат шанса

10429275_1046470242036333_4789727705933276960_n.jpg

10615331_1046470278702996_6857741022456941690_n.jpg

Welcome back, Zé Roberto, Daniel Van Buyten and Mark van Bommel! The trio watched FC Bayern's final training session.

Се чудам под какви дроги биле челниците ко одлучиле да ги донесат Карими и Хашемиан :ROFLMAO:

Леле она црноно како го издрибла цел тим. :shook: И браво за Ноер :aplauz:

Кој кур е со Левандовски на лево крило??? Почнавме ли и со лажно крило да играме? :popce:
И дај ако не му се игра на овој Хојбјерг нека си оди, не можам да го гледам како се влече

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom