Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Аријен Робен.......страшно....

Ноер од која планета ли дојде ти дете????

Paul Breitner: "Nismo mi krivi za nesposobnost drugih klubova. Mozda je na samom vrhu Bundeslige malo dosadno, ali nismo mi krivi sto drugi ne skupljaju bodove. Mi cemo nastaviti nas dvostruki put. Kao prvo, i dalje cemo forsirati nasu skolu, tj nase talente i gledati kako ih ugraditi u ekipu. Kao drugo, dovodicemo najbolje igrace svijeta na pozicijama gdje je potrebno. Trenutno stanje u fudbalu je ovako: najbolji igraci svijeta zele potpisati ili za nas ili za Real Madrid, a to cemo nemilosrdno iskoristavati."

Ај речи дека не е у право....

Шахтјор. Одмор таман дур да се комплетира тимот (y)

Slabo igraat Baern protiv ekipi od SSSR na gostinski teren.:vrtioci:

Neka se vratat Lahm,Alaba i Javi pa da ne se sekirame.:brlav:

So Juve polesno ke pominevne.:ROFLMAO:

Mi zdosadi od Juve, Arsenal i Basel, a eden od niv ke padne so nas. Neka ni dadat eden od PSG ili Sahtjor da smenime malku.

:misticen:[DOUBLEPOST=1418657981][/DOUBLEPOST]Утре играме против Фрајбург (нема да не даваат во живо на ЕС2, реприза од 22:30), а в петок гостуваме на Мајнц и толку ќе биде за 2014 година. :anco:

Последно уредено:
Детенцето од Менхенгладбах што го земавме може утре да заигра,18 години не е мал,ако е стварно голем талент треба да се проба....

Знаеме колку погодуваат трансфери Спорт 1, не се сеќавам кога последен пат погодиле трансфер.

Доколку Ројс не одбие, втора опција ни е Стерлинг како што пишува Билд.

Знаеме колку погодуваат трансфери Спорт 1, не се сеќавам кога последен пат погодиле трансфер.

Доколку Ројс не одбие, втора опција ни е Стерлинг како што пишува Билд.

Јас ќе те потсетам. Бенатиа. Единствен извор беа откако сите други пишуваа дека е во Манчестер или дека останува во Рома. Дури и германските медиуми...

Јас ќе те потсетам. Бенатиа. Единствен извор беа откако сите други пишуваа дека е во Манчестер или дека останува во Рома. Дури и германските медиуми...

Нека е така. И јас сакам детето да потпише за нас.

Праксата во клубот е јасна.....кога сите поважни личности во случајов Румениге Замер Гвардиола јавно више кажаа дека се заинтересирани јасно е дека ја договораат работата....и дека има добри шанси да ја биде.

Да се надеваме дека ќе се комплетира се набрзо.

@Mario Gómez да каже во која европска метропола се наоѓа во моментов,и дали има тоа некаква врска со трансферот на скандинавскиот Меси?? :motorce:

Последно уредено:
Поздрав Ченто друже. Искрено ниту знам кој е овој па да го договорам. :D

Абе вечер сме играле да си ебете векот ќе испуштев две утакмици по ред тоа не се десило никогаш. :D[DOUBLEPOST=1418753372][/DOUBLEPOST]Neuer - Rafinha, Benatia, Dante, Bernat - Alonso - Müller, Robben, Götze, Ribery - Lewandowski

Se razbrani Burki denes i toa dosta.Bernat bese pecen da dade gol ,ama za malce ne uspea.:neetaka:
Posledniot natprevar na Shaqiri bese ova najverojatno.

znateli.jpg

:shok2::motorce:

Site tri zameni bea prinudni...:semolam::semolam:

10428542_1052022248147799_8391074987252723327_n.jpg

1526121_1052022391481118_8691505436387836481_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom