Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Тешка утакмица,али битни 3 бода....

Уморни се одредени играчи,секоја утакмица ја играат.

Ќути не да беа битни. Без нив нема шанси да бидеме први :D

Битни од аспект на тоа што сме у многу деликатна ситуација со повреди,буквално сме на една повреда(Алонсо) од многу лоша ситуација за нас...

Такада ме радува сега кога се освојуваат бодови а ни фалат неколку клучни играчи.

10494747_1040351095981581_1698958595581324699_n.jpg

10422296_1040351012648256_5628070473718995799_n.jpg

10407616_1040351045981586_5345836906604372428_n.jpg

CHAIRMAN TALKS OF EXTENDING CATALAN'S CONTRACT
Rummenigge: "Guardiola is a blessing for Bayern"

"Pep is a blessing for Bayern Munich. I'll do everything I can to ensure this manager and man remains in Munich as long as possible", said the chairman of Bayern Munich's executive board, Karl-Heinz Rummenigge, on his invitation to Guardiola to negotiate an extension to his contract as manager of the club, which ends in June 2016.

"Pep isn't someone who places importance on extending a contract prematurely", stated Rummenigge after the Bavarian club's annual general meeting. "But I've let him know that whenever he wants to, the club and I are already ready".

Despite already being open to contract negotiations, Rummenigge wants to be clear this is not a cause for concern, "By this I want to show that I really appreciate him and that I also recognise he is perhaps Bayern Munich's most important employee".

http://www.marca.com/en/2014/11/29/en/football/international_football/1417292083.html

Многу е битно ова според мене....

Многу ќе биде лошо ако прекинат а тек сега полека се гледа дека страшен потенцијал е во прашањето кај екипата и тактиката веќе одлично ја разбираат.

Плус финансиски ќе можат да поткрепат тренер како Гвардиола за скоро било кој играч кој ќе го посака.

Многу е битно ова според мене....

Многу ќе биде лошо ако прекинат а тек сега полека се гледа дека страшен потенцијал е во прашањето кај екипата и тактиката веќе одлично ја разбираат.

Плус финансиски ќе можат да поткрепат тренер како Гвардиола за скоро било кој играч кој ќе го посака.

Pa neka mu go prodolzat uste od sea i da zima po 20 milioni na sezona ali mislam dek Pep ke ostane uste 2 sezoni , posle ke go prevzeme Man Utd za posle toa da si zapocne politicka kariera ... toa e moeto mislenje za Pep mastermind :)

Јас мислам дека ако годинава или најкасно в година не освои ЛШ нема да сака да продолжи пошто притисокот ќе се зголемува и се' потешко и потешко ќе биде за освојување.
А јас уште не знам дали сакам да продолжи или не. :D

Џабе ми се правите Баварци... Некој кога ќе го достигне младичов, нека ми се јави од кај Ченто од Ајфонот.
safe_image.php

Џабе ми се правите Баварци... Некој кога ќе го достигне младичов, нека ми се јави од кај Ченто од Ајфонот.
safe_image.php

Сакам да соопштам дека немам више ајфон,од што се утепавте јадејќи трици сите тука му цркна батеријата и сеа е во мирување....Боби да ги врати парите што ги украде од баварската каса,ми треба нов телефон!:D:D

Иначе за утре можно е да го видиме безобразлукот такозван Чаби Алонсо-Бастијан Швајнштајгер!!!!!

Тиаго е веќе во Минхен ќе почне со индивидуални тренинзи,трчање,и ќе биде спремен за тренинг кампот у Јануари и со господ напред го чекаме фит за вториот дел од сезоната.

Истото ваши и за Бадштубер и Хави Мартинез....Лам изглеа поише ќе му треба време а за Алаба незнам.

Сакам да соопштам дека немам више ајфон,од што се утепавте јадејќи трици сите тука му цркна батеријата и сеа е во мирување....Боби да ги врати парите што ги украде од баварската каса,ми треба нов телефон!:D:D
:pos::pos:

Кај ја испразни касата, па уште и чкарт роба ти дал.

Ајде малку сеа против тој профитер,мене душата ми ја извадивте и се еба телефонот....:D:D

Дортмунд 3 плус ја пишав ако не искочи да дае Господ Ројс за без пари да им го земеме :D

Бобане дај црно на бело дека е исплатен стадионо, не ми се верува мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom