Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќути не да беа битни. Без нив нема шанси да бидеме првиТешка утакмица,али битни 3 бода....
Уморни се одредени играчи,секоја утакмица ја играат.
Ќути не да беа битни. Без нив нема шанси да бидеме први![]()
CHAIRMAN TALKS OF EXTENDING CATALAN'S CONTRACT
Rummenigge: "Guardiola is a blessing for Bayern"
"Pep is a blessing for Bayern Munich. I'll do everything I can to ensure this manager and man remains in Munich as long as possible", said the chairman of Bayern Munich's executive board, Karl-Heinz Rummenigge, on his invitation to Guardiola to negotiate an extension to his contract as manager of the club, which ends in June 2016.
"Pep isn't someone who places importance on extending a contract prematurely", stated Rummenigge after the Bavarian club's annual general meeting. "But I've let him know that whenever he wants to, the club and I are already ready".
Despite already being open to contract negotiations, Rummenigge wants to be clear this is not a cause for concern, "By this I want to show that I really appreciate him and that I also recognise he is perhaps Bayern Munich's most important employee".
Многу е битно ова според мене....
Многу ќе биде лошо ако прекинат а тек сега полека се гледа дека страшен потенцијал е во прашањето кај екипата и тактиката веќе одлично ја разбираат.
Плус финансиски ќе можат да поткрепат тренер како Гвардиола за скоро било кој играч кој ќе го посака.
Џабе ми се правите Баварци... Некој кога ќе го достигне младичов, нека ми се јави од кај Ченто од Ајфонот.
![]()
Сакам да соопштам дека немам више ајфон,од што се утепавте јадејќи трици сите тука му цркна батеријата и сеа е во мирување....Боби да ги врати парите што ги украде од баварската каса,ми треба нов телефон!![]()