Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Hahaa abe zafateni sme, sekako ke ja gledame tekmata. Utre i zadutre dokazi deka stadionot e isplaten. :D
4f9f7cb829084.png

Сам е Алонсо на средина,нека упаѓа шефот,Милер може да одмори.....

Глупости у боја Левандовски ми игра лево крило ,Рибери нешто средина игра а губи топки ко луд сака да дрибла, средина нема никој само Алонсо Геце изгубен. Си праи некои формации Гвардиола се надевам нема пак да се посере во ЛШ нокаут фаза и да искочи со некоја ваква формација пошто ова плаче за примање на 3,4 гола од контра

Плаче екипава за играч ко Тиаго......

И да се слагам Левандовски константно влече на лево крило,нема потреба,Бернат тука доволно помага,Рибери исто превише влече према средина едно време и страна смени не ми оди нешто таму денес..[DOUBLEPOST=1417890897][/DOUBLEPOST]Роде ќе влага,ај да видиме![DOUBLEPOST=1417890954][/DOUBLEPOST]Гоце малце да се запраша секоја утакмица го вадат....од такт ме вади таа негова неконстантност и млитавост...

Потенцијал вселенски а го мрзи ебате...

Очобол првото. Ај второво мож ќе примиме гол.

Ochobol u pravo e bayernfan Pep pak probuva neshto ova e sranje formacija spored mene sho prai Pep Lewy i Miler krila igraat ako ja usere pak Pep ke mu ebam kelajcata.

Во второ мераци со Роде по негов пробив дојде корнерот и голот....

Премалку е со Алонсо на средина и 5 офанзивци...Нетипично е тоа за Пеп кај може он со еден класичен мидфилдер неможе Баерн така.

Влезе Роде и одма се размрда играта!! Обожавам такви играчи,фајтери,благодарни што играат,што добиле шанса.Гетце може да се угледа малце некогаш,Роде гризеше денеска,ако е ДМ и у напад идеше,баш онака кога Алонсо падна дефанзивно и физички овој топ покриваше...Треба да игра почесто детето.

Роде МОРА да игра почесто!!!

И Геце нека се угледа малку на сениориве, види го Чави Алонсо, има освоено се што може да се освои и пак гине на теренот. Нека се сакупи малку кепецот!

Бернат искина денес, ја коа ви викав да му се даде шанса на киндерот пред да го пцуваме...

Eeej, кога сме потпишале со овој Мартинез од Билбао бе? :pos:

Ми се плаче колку сакам да се врати Мартинез у тимот......ИГРАЧИНАААААААА најбољи ДМ у Европа може да го јадат другите комотно.

Ribéry has enough reasons to celebrate: He scored his 100th competitive goal for FC Bayern and is the French player with the most Bundesliga appearances! Chapeau!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom