Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама брзо од кога го примивме голот,Пеп одма реагираше,и после неколку минути од кога почнаа вистински да притискаат дојде и израмнувањето...
Што не води до заклучок дека се што требаше да напраат е од старт да стартуваат така и да не дозволат да се влече 0:0 резултат...
Али вероватно тактика на Пеп е на гостински утакмици да игра поконзервативно и изгледа досадно.
Точно.
Само зошто требаше МанЈу да дадат гол за да се воочи очигледното?
Дека тактиката на гости ни е таква не знам, не ми држи тогаш си игра Пеп како што си игра Мурињо веќе 4-5 години наназад и редовно неговите екипи го јадат во подоцните фази од нок-аут (од полуфиналето со Реал пред 3-4 сезони па до денес не гледам дека ја научил лекцијата).
Вака ако се поставиме со Реал мислам дека ќе не наполнат сред Мадрид... Треба да си го играме нашето од прва минута мислам. Доминантно, директно, крила и вкрстувања. Робен и Рибс на една страна чат - пат е ОК. Цело време истата фора НОТ ОК.
Озбилно, се губи силата на вкрстувањата кои ги имаа Робен и Лам односно Рибс и син му.
Ako edvaj cekaat mene mi e zal za niv. Se nadevam ti ne cekash Baern da ispadnat od LS za da fakjas seir na nas. Mene mi e jasno deka ke se jadat gomna ako Baern ispadne duri i nie da bevme kako angeli tuka. Ima timovi koi sme gi demolirale proshlive godini, ima timovi koi imaat koshmari od Pep i Barcelona. Jasno e deka Pep + Baern + kupuvanjeto igraci od bundesligata e kombinacija koja site ja mrazat. Jas ke uzivam vo titulata vo bundes i kupot pa ako ispadneme vo LS samo ke se uklucham na temata i ke se smeam kolku se napateni del od clenovite tuka.STEALTH, i ti mnogu nezen stana sto e rabotata? Lajk - Ne-Lajk golema rabota. Dobro pominavte ko dominirase Dortmund nad Bayern, da bea drugi forumdzii dosega ke se odpisevte od forumot posle petardite. Zatoa malce poleka so obvinuvajnata za dvolicnost a i malce poleka so oportunizmot za nadmokniot Bayern oti ima lugje edvaj cekaat za seir ama toa poradi odnesuvajneto na nekoj (ne site) Bavarci na forumot.![]()
Ako edvaj cekaat mene mi e zal za niv. Se nadevam ti ne cekash Baern da ispadnat od LS za da fakjas seir na nas. Mene mi e jasno deka ke se jadat gomna ako Baern ispadne duri i nie da bevme kako angeli tuka. Ima timovi koi sme gi demolirale proshlive godini, ima timovi koi imaat koshmari od Pep i Barcelona. Jasno e deka Pep + Baern + kupuvanjeto igraci od bundesligata e kombinacija koja site ja mrazat. Jas ke uzivam vo titulata vo bundes i kupot pa ako ispadneme vo LS samo ke se uklucham na temata i ke se smeam kolku se napateni del od clenovite tuka.
Игорче сега ти е предавник број 1 , аман жити се што толку те повреди еден лајк на навивач од ривалска екипа. Смешно.
Тоа е исто како јас на навивачите на Реал да им викам дека биле предавници затоа што не ја поддржувале Барса.![]()
Трескаш глупости и споредуваш баби и жаби.
Исто би било ако навивачи на Барса би викале оти Барса имала слаба сезона и играла многу послабо затоа што Фиго отишол во Реал. И тоа станува збор за еден играч (Геце). Не го сфаќаш муабетот очигледно...