Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
febd76af6a0be4f07634e50e5f35eb4261779f1f9efacb47a6db02257d239bd9.jpg

Аман :facepalm:

Ајде не плакајте, поарно овака него да зима место у први 11, а да игра испод нивото

Има право Стелт. Мартинез, Тиаго и Крос во триаголник теоретски изгледа страшно, со тоа што Хави го знаеме каков е во дефанзивата, а Крос и Тиаго се страшни креативци иако Тиаго допрва треба да се покаже.

Ни се еба мамата сезонава до сеа со повреди....

Реално,свака му част на Пеп што на волку повреди го има најдоброто деби како тренер во историјата на Баерн....Две утакмици неможе да сврзе а да нема некој нов повреден или суспендиран....
На негово место да сум ќе ја искршев соблекувалната до сеа од нервоза.:D

Најпозитивно е што системот кој го тера Пеп не е толку зависен од Швајнштајгер односно може да се надокнади брзо...Со Јуп да бевме сеа,ќе требаше да пишеме пропало.

Али ко што изјавил Пеп,ни треба брзо враќање на Алкантара,да се инсталира на местото на Швајни и со Крос и Мартинез ќе бидат страшен триаголник....

Многу ми е криво за Швајни,се гледаше дека не игра на нивото...Кога може да се очекува враќање негово??? И не ли више го оперираа од таа повреда еднаш???

Реално,свака му част на Пеп што на волку повреди го има најдоброто деби како тренер во историјата на Баерн....Две утакмици неможе да сврзе а да нема некој нов повреден или суспендиран....

Најпозитивно е што системот кој го тера Пеп не е толку зависен од Швајнштајгер односно може да се надокнади брзо...Со Јуп да бевме сеа,ќе требаше да пишеме пропало.

Али ко што изјавил Пеп,ни треба брзо враќање на Алкантара,да се инсталира на местото на Швајни и со Крос и Мартинез ќе бидат страшен триаголник....

Многу ми е криво за Швајни,се гледаше дека не игра на нивото...Кога може да се очекува враќање негово??? И не ли више го оперираа од таа повреда еднаш???

Izgleda povredata e polosa odosto mislevme site :( :( zatoa eve mu sansa na maliot Alcantara da se dokaze kako dostojna zamena za golemiot Schweini ..... AJDE DETE POKAZI STO ZNAES SITE SME SO TEBE ! Za Schweini ke se molam da zakrepne vekje ednas oti me unistuva psihicki negovoto neigranje vo timot ... SAKAME ODBRANA NA TROJNATA !

Не е повредата полоша, туку од таа операцијата последна имало пост-оперативно осификување т.е закоскување на местото што додатно стварало воспалување на жилите на зглобот. До тоа е целиот муабет

Болд 1- А од кај знаеш, дека ја нема демолирано соблекувалната? :D

Болд 2- Ако сме реални, волку широк ростер со Јуп немавте. Сепак доведе доста квалитетни играчи, и плус го прекомандува Лам, во средина (што е за спуштање капа во секој случај)....Барен моментално според мене го има најдобриот состав на светот.

И сега кога веќе пишав на темава (а ретко го правам тоа), незнам зошто го купувате Левандовски, кога Манџукич секој натпревар постигнува гол, многу често екипите вака грешат, ја нарушуваат хемијата на тимот, и иако се работи за класа напаѓач според мене, мислам дека Баерн ќе згреши ако го смени Манџукич.

Болд 1- А од кај знаеш, дека ја нема демолирано соблекувалната? :D

Болд 2- Ако сме реални, волку широк ростер со Јуп немавте. Сепак доведе доста квалитетни играчи, и плус го прекомандува Лам, во средина (што е за спуштање капа во секој случај)....Барен моментално според мене го има најдобриот состав на светот.

И сега кога веќе пишав на темава (а ретко го правам тоа), незнам зошто го купувате Левандовски, кога Манџукич секој натпревар постигнува гол, многу често екипите вака грешат, ја нарушуваат хемијата на тимот, и иако се работи за класа напаѓач според мене, мислам дека Баерн ќе згреши ако го смени Манџукич.

Па тоа останува отворено прашање....

Факт е дека Левандовски е понуда која не смее да се пропушти,сооглед на тоа што пројде цело лето он нигде не отиде,односно изрази јасна желба да дојде само во Баерн..Плус на тоа додај дека е за без пари,а е еден од најдобрите деветки у светот моментално....

Од друга страна,Левандовски е сличен но и различен со Манџо...Лева е по прецизен и понемилосрден у напад од Манџо...Манџо од друга страна па поише работи за екипата,поише трча иако и Левандовски го праи тоа...

Мислам дека нема да му се продолжи договорот на Пизаро и со тоа ќе биде со Манџо и Лева у напад..Освен ако Гвардиола не се реши Манџо да го продаде али тоа е веќе шпекулација.

Па тоа останува отворено прашање....

Факт е дека Левандовски е понуда која не смее да се пропушти,сооглед на тоа што пројде цело лето он нигде не отиде,односно изрази јасна желба да дојде само во Баерн..Плус на тоа додај дека е за без пари,а е еден од најдобрите деветки у светот моментално....

Од друга страна,Левандовски е сличен но и различен со Манџо...Лева е по прецизен и понемилосрден у напад од Манџо...Манџо од друга страна па поише работи за екипата,поише трча иако и Левандовски го праи тоа...

Мислам дека нема да му се продолжи договорот на Пизаро и со тоа ќе биде со Манџо и Лева у напад..Освен ако Гвардиола не се реши Манџо да го продаде али тоа е веќе шпекулација.

Кога стигна да ми реплицираш, уште се чудам :D

Епа баш за тоа велам и јас ризик е, кој Баерн сепак го зеде. Ако Лева ги оправда очекувањата, тогаш очекувам уште дупло подобар Баерн. А инаку, не сум сигурен колку би сакал Манџукич да има толку лимитирана минутажа, па да остане во Баерн.

Кога стигна да ми реплицираш, уште се чудам :D

Епа баш за тоа велам и јас ризик е, кој Баерн сепак го зеде. Ако Лева ги оправда очекувањата, тогаш очекувам уште дупло подобар Баерн. А инаку, не сум сигурен колку би сакал Манџукич да има толку лимитирана минутажа, па да остане во Баерн.

Абе ако тераме вака и догодина ко до сега, со по една повреда секоја недела,и те како ќе ни требаат и двајцата....:D

Ни се еба мамата....секоја утакмица различен состав мора.

Aбе ајде муабетов за напаѓачите ви е како за 5-то одделение.

Еден ПСЖ ги има и Кавани и Ибрахимович, па што им фали? На која екипа воошто може да и наштетат ДВА (2) класични напаѓачи?
Што правиме ако се паднеме со Реал и нивните копачи назад, а ете Манџукич е повреден? Ќе го играме Геце лажна 9ка?

Бесмислен ви е муабетов зошто Лева би дошол. Можам да наведам 10 за, а ниедно против!

Aбе ајде муабетов за напаѓачите ви е како за 5-то одделение.

Еден ПСЖ ги има и Кавани и Ибрахимович, па што им фали? На која екипа воошто може да и наштетат ДВА (2) класични напаѓачи?
Што правиме ако се паднеме со Реал и нивните копачи назад, а ете Манџукич е повреден? Ќе го играме Геце лажна 9ка?

Бесмислен ви е муабетов зошто Лева би дошол. Можам да наведам 10 за, а ниедно против!

Абе добро сеа,прашањето беше од аспект да не се направи раздор у екипата сооглед на тоа дека Манџо стварно многу придонесува,а со доаѓањето на Лева ќе треба да се мења со него..

Иначе поентата ти е на место и точна.

Е сеа ПСЖ кога го спомна,таму и тактиката е подруга и може да ги комбинириаат и двајцата...Кај нас скоро немогуче дека Пеп ќе ги игра и двајцата...Он еден не сака да игра :D

Ако дојде Лева, и ако се менуваат со Манџо не е така лошо, ее има утакмици за сите. Лева секако со поголема минутажа, пошо е ѕверотиња!!:icon_lol: Ама ако дојде Лева, а и двајцата(Лева и Манџо) седат на клупа, а Пеп игра со Гетце или со Милер како напаѓач, што знаејќи го Пеп и тоа како е можно, е тогаш ќе има комедии.:свиркам:

Епа сеа ако хрватот ако нејќе конкуренција за една ебана позиција нека си оди. Сите диви станале, до полани се мачеше у Волсфбург шо се вика.

У топ 5 напаѓачи последниве 2 години е Левандовски. Кој е луд да го пропушти за БЕЗ пари?
Сите добро се сеќаваме како се потсмешкаа Хенес и Румениге кога се поздравуваа со него лани после финалето. Уше тогаш се знаеше каде ќе оди за тие што знаеја да прочитаат.

ПЛУС, го има Геце во екипа со кого играа скоро телепатски до лани!
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 21:31 ---
1451581_586031008122726_67090780_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom