Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ни се еба мамата сезонава до сеа со повреди....
Реално,свака му част на Пеп што на волку повреди го има најдоброто деби како тренер во историјата на Баерн....Две утакмици неможе да сврзе а да нема некој нов повреден или суспендиран....
На негово место да сум ќе ја искршев соблекувалната до сеа од нервоза.
Најпозитивно е што системот кој го тера Пеп не е толку зависен од Швајнштајгер односно може да се надокнади брзо...Со Јуп да бевме сеа,ќе требаше да пишеме пропало.
Али ко што изјавил Пеп,ни треба брзо враќање на Алкантара,да се инсталира на местото на Швајни и со Крос и Мартинез ќе бидат страшен триаголник....
Многу ми е криво за Швајни,се гледаше дека не игра на нивото...Кога може да се очекува враќање негово??? И не ли више го оперираа од таа повреда еднаш???
Ни се еба мамата сезонава до сеа со повреди....
Реално,свака му част на Пеп што на волку повреди го има најдоброто деби како тренер во историјата на Баерн....Две утакмици неможе да сврзе а да нема некој нов повреден или суспендиран....
На негово место да сум ќе ја искршев соблекувалната до сеа од нервоза.
Најпозитивно е што системот кој го тера Пеп не е толку зависен од Швајнштајгер односно може да се надокнади брзо...Со Јуп да бевме сеа,ќе требаше да пишеме пропало.
Али ко што изјавил Пеп,ни треба брзо враќање на Алкантара,да се инсталира на местото на Швајни и со Крос и Мартинез ќе бидат страшен триаголник....
Многу ми е криво за Швајни,се гледаше дека не игра на нивото...Кога може да се очекува враќање негово??? И не ли више го оперираа од таа повреда еднаш???
Болд 1- А од кај знаеш, дека ја нема демолирано соблекувалната?
Болд 2- Ако сме реални, волку широк ростер со Јуп немавте. Сепак доведе доста квалитетни играчи, и плус го прекомандува Лам, во средина (што е за спуштање капа во секој случај)....Барен моментално според мене го има најдобриот состав на светот.
И сега кога веќе пишав на темава (а ретко го правам тоа), незнам зошто го купувате Левандовски, кога Манџукич секој натпревар постигнува гол, многу често екипите вака грешат, ја нарушуваат хемијата на тимот, и иако се работи за класа напаѓач според мене, мислам дека Баерн ќе згреши ако го смени Манџукич.
Па тоа останува отворено прашање....
Факт е дека Левандовски е понуда која не смее да се пропушти,сооглед на тоа што пројде цело лето он нигде не отиде,односно изрази јасна желба да дојде само во Баерн..Плус на тоа додај дека е за без пари,а е еден од најдобрите деветки у светот моментално....
Од друга страна,Левандовски е сличен но и различен со Манџо...Лева е по прецизен и понемилосрден у напад од Манџо...Манџо од друга страна па поише работи за екипата,поише трча иако и Левандовски го праи тоа...
Мислам дека нема да му се продолжи договорот на Пизаро и со тоа ќе биде со Манџо и Лева у напад..Освен ако Гвардиола не се реши Манџо да го продаде али тоа е веќе шпекулација.
Кога стигна да ми реплицираш, уште се чудам
Епа баш за тоа велам и јас ризик е, кој Баерн сепак го зеде. Ако Лева ги оправда очекувањата, тогаш очекувам уште дупло подобар Баерн. А инаку, не сум сигурен колку би сакал Манџукич да има толку лимитирана минутажа, па да остане во Баерн.
Aбе ајде муабетов за напаѓачите ви е како за 5-то одделение.
Еден ПСЖ ги има и Кавани и Ибрахимович, па што им фали? На која екипа воошто може да и наштетат ДВА (2) класични напаѓачи?
Што правиме ако се паднеме со Реал и нивните копачи назад, а ете Манџукич е повреден? Ќе го играме Геце лажна 9ка?
Бесмислен ви е муабетов зошто Лева би дошол. Можам да наведам 10 за, а ниедно против!