Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Зимава можда не е лошо да се земе солиден резервен десен бек,и да се избрка Рафиња....

Али нема да сака тој да си иде,му се уарни сеа.

Ај за десен некако врши работа, ама за лев што правиме? Таму без Алаба е бетер Манчестер

Ај за десен некако врши работа, ама за лев што правиме? Таму без Алаба е бетер Манчестер

Или лев,кај мислат поише дека треба таму нека земат....

Битно со волку повреди,не е лошо да ја појачаме одбраната!
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 21:10 ---
@MiaSanMia ќутиш ко пиче некое за Манџо денеска,нигде те нема....ја сврте утакмицата дечкото,ама те нема сеа да јадеш трици.:D

Прееска еден фан на Баерн пиша добар статус, што ме потсети на играчот и ме погоди, го заборавив дека постои :(

Денеска двајца со име Марио дадоа 3 гола за Баерн. Порано еден Марио сам даваше 3, некогаш и четири.

Или лев,кај мислат поише дека треба таму нека земат....

Битно со волку повреди,не е лошо да ја појачаме одбраната!
--- надополнето: 26 октомври 2013 во 21:10 ---
@MiaSanMia ќутиш ко пиче некое за Манџо денеска,нигде те нема....ја сврте утакмицата дечкото,ама те нема сеа да јадеш трици.:D

Денеска двајца со име Марио дадоа 3 гола за Баерн. Порано еден Марио сам даваше 3, некогаш и четири.
:свиркам:

Многу тежок и напоред период пројде тимот,плус и многу повреди али на крајот резултато сам за себе збори...први у бундес,први у ЛШ,у купот у осмина финале....

Крос и Робен немаат тешки повреди и ќе бидат спремни за наредна утакмица.Поише превентивни биле денес измените.

Гетце влага у топ форма! Мартинез исто се врати конечно.

Данте се надевам брзо ќе се врати пошто ептен он ни треба.

Интересно размислување,вреди да се прочита,од странски форум.

The fundamental reason why Bayern are above every other team with line-ups of similar quality is because no one has any clue what our line-up actually will be. With Madrid, Manchester City, Juve, etc. we know 85-90% of the starters for certain. At Bayern we may know as few as half. And when our players have so much quality yet are unique and vary greatly from one another in how the influence the game, the uncertainty factor becomes even greater when determining how to beat this side. When we can only ascertain half of the line-up, we can't plan for every possible iteration of 11 players. It simply can't be done. I may be able to find an amazing game-winning strategy against the line-up Jay posted, but would I be able to use the same one if Muller and Thiago played instead of Mandzukic and Schweinsteiger? What if Shaqiri played instead of Ribery? What if Muller played on the right and benched Robben? What if Lahm plays midfield? What if Bayern play a 4-2-3-1 with Schweini AND Martinez in the holding role? The answer to the question is an obvious no. The same strategy would not work at all. Because of the sheer number of quality line-ups that Bayern can use (and because Guardiola actually uses them), Bayern are a team that is nearly impossible to plan against.

"With his ability to head the ball inside the penalty area, Mandzukic is the best forward in the world."

http://www.goal.com/en/news/12/spai...andzukic-worlds-best-striker-pep?ICID=HP_HN_2

@MiaSanMia лелеееее овие пак се скарале,голем скандал имало у саботата,и Меркел на телефон ја барале да помага......изглеа ќе се распадне екипата...:pos:
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 12:15 ---
Tour_Goetze_fcb_241013_4.variant846x476.JPG

Tour_Goetze_fcb_241013_5.variant846x476.JPG

Tour_Goetze_fcb_241013_13.variant846x476.JPG

Tour_Goetze_fcb_241013_10.variant846x476.JPG

Боље за нив да е некој добра маркетиншка кампања за добар производ,пошто иначе опасно дебилни ќе искочат.....

Ова е виралниот маркетинг за Светското догодина, барем по тоа што се шпекулира

На почетокот немав надеж,ама некако ми изгледа дека има добри шанси Рибери да земе Балон д Ор....Голема подршка има у јавноста а и од дел од играчите....Плус мислам му иде у корист таа медиумска поделеност меѓу Меси и Роналдо,или у превод кога двајца се караат третиот користи.

Како и да е,кој и да земе,ќе биде заслужено,тројцата се феноменални играчи!

Искрено незнам дали у догледно време ќе успееме да најдеме таков крилен напаѓач како Рибери...Ќе треба скаутингот многу да се помачи.

Искрено незнам дали у догледно време ќе успееме да најдеме таков крилен напаѓач како Рибери...Ќе треба скаутингот многу да се помачи.

Јас мислам дека со доволна минутажа, тренинг и посветеност Шакири може да успее на таа позиција. Квалитетен играч е, има добар дриблинг, шут, брз е и има само 22 години... Ако издржи во Баерн да седи на клупа уште неколку години, ќе биде играч од него.

Јас мислам дека со доволна минутажа, тренинг и посветеност Шакири може да успее на таа позиција. Квалитетен играч е, има добар дриблинг, шут, брз е и има само 22 години... Ако издржи во Баерн да седи на клупа уште неколку години, ќе биде играч од него.

Едино мислам дека му фали експлозивноста на Рибери....Рибери има страшна стартна брзина,со која може да пројде било кој по крило...Шаќири мислам дека ја нема таа експлозивности и поише влече накај средина...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom