Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Шаќири е крило горе-доле колку што е и Милер крило. Не дека не може да игра таму, ама поинаку ќе ја интерпретираа таа улога од Рибери или Робен.

Точно една година сме без пораз во Бундеслигата.

Последниот пораз беше на 28 октомври минатата година од Баер Леверкузен.

Данте на индивидуален тренинг. Се враќа за неколку дена и би требало да добие минутажа во Сабота против Хофенхајм.
BXqwzjaIcAAzlbi.png:large

Точно една година сме без пораз во Бундеслигата.

Последниот пораз беше на 28 октомври минатата година од Баер Леверкузен.

Се опраивме и ние,озбилна екипа станавме....не поштуваат :pos:

100649651-training_sampics_25_20131028-122624-w09.jpg

Рафиња нешто суперстар изиграва,овие децава сто посто Пеп му ги мести да му ја крене самодовербата....

У позадина Манџо,вика,стари дај бе тоа кључевите од кола,си ги забораив алиштата таму....:pos:

Ништо чудно оваа сезона без пораз да бидеме освен на гостувањето во Дортмунд (крајот на ноември) шо ми дава несигурност малку.

Ништо чудно оваа сезона без пораз да бидеме освен на гостувањето во Дортмунд (крајот на ноември) шо ми дава несигурност малку.

Едино Дортмунд може да не плесне....Или сами да се плеснеме со тоа што ќе изиграат некоја мртва утакмица....

Најтешки се периодите со ЛШ,кога има многу утакмици,и вака кога имаме повредени неможеш да ротираш многу и се изморуваат играчите.Али имаме страшен квалитет,такада не би требало да имаме многу киксови.

100649651-training_sampics_25_20131028-122624-w09.jpg

Рафиња нешто суперстар изиграва,овие децава сто посто Пеп му ги мести да му ја крене самодовербата....

У позадина Манџо,вика,стари дај бе тоа кључевите од кола,си ги забораив алиштата таму....:pos:

Ме насмеа бе :pos:

кој беше откај вас во финалето ЛШ во 2012 на полувреме или на излагање на тимовите што го допре пехарот па го ругавте дека измалерисал?

кој беше откај вас во финалето ЛШ во 2012 на полувреме или на излагање на тимовите што го допре пехарот па го ругавте дека измалерисал?

Еве јас ќе ти одговорам пошто јас порадо би се сетил на тој меч (па и тебе кај ти текна да ги прашуваш за мечот..)
Тимошчук беше играчот ако не се лажам :)

Еве јас ќе ти одговорам пошто јас порадо би се сетил на тој меч (па и тебе кај ти текна да ги прашуваш за мечот..)
Тимошчук беше играчот ако не се лажам :)
не им било прв пат, у 1999 пред да паднат головите некој од клупата го направил истото тоа. Значи стварно малерозно за вас.

Се имаат договорено со овој другиов да чепнат за двете финалиња.
I+m+watching+you+dog...+im...+watching..+you+_5f27f40ad0fa60ff583395ebd640b87c.png

Се моли Џену да го напушти фан клубов и да не чепка стари рани.
Боби рече да му постирам фрагменти кога ќе најдам, no pun intended :P

FIFA и официјално ја објави листата на кандидати за освојување на Ballon d'Or 2013. Покрај Рибери, има уште 5 играчи на Баерн кои се на листата и тоа:
Робен
Милер
Лам
Швајнштајгер и
Нојер.
Од сите кандидати на листата, реална тројка би била Рибери, Меси и Роналдо.
Ајде легендо!
i_ribery_henkelpott_389.jpg

Исто така е објавена и листата за тренер на годината 2013 во која покрај Јуп ги имаме и: Клоп, Фергусон, Мурињо, Венгер, дел Боске, Конте, Бенитез, Анчелоти и Сколари.
Уште една легенда која МОРА да го освои ова!
bayern-feier-triple-118~_v-image512_-6a0b0d9618fb94fd9ee05a84a1099a13ec9d3321.jpg

daily_gifdump_320_09.gif

73456-Tdiix2p3_7DIJtqp6j7vAg.jpg

1368300162_20090101-130511-99-03989_2562165_3_dpa_Pxgen_r_Ax354.jpg

И за крај, морав Нојер :pos::
fcb_marienplatz_neuer_heynckes_628.jpg

Bastian Schweinsteiger ...
the funniest moment at Bayern :

"We Franck Ribery is responsible for the funny stuff . It seemed to know that he has a fish hiding in appearance in the trunk and has retained this long for it. When he opened the trunk a little later , you could of course there was everything there was still just throw away . "

the saddest moment for Bayern :

" At FC Bayern , we certainly have had many heavy defeats . Time with Sebastian Deisler but made ​​me very sad. If you have seen that so far as it can go sometimes . , Or also the matter of Robert Enke . Such a thing makes a very sad. "

the moment when he would have preferred sunk in the ground :

" When I was 20 years old, we used to have an away game in Bremen. Since I made my one own goal and that too with a header . Goalkeeper was then Oliver Kahn . Two days earlier was , it was announced that he at the World Cup in their own country only number two. because I was really afraid of the half-time break . , but fortunately he was not mad , but built me ​​. "

the moment he wants to experience the FCB still :

" It would be funny if in 30 years, Philipp Lahm, Thomas Müller and I would rather Uli Hoeness and Karl -Heinz Rummenigge are the director . Thomas would talk a lot outside and Philip and I decide what happens."

his plans after the contract end of 2016 :

" Let's see what happens It is difficult to predict what three years I have big goals with Bayern nation to achieve anything but to create what no team has previously succeeded yet - . . . . Defend the Champions League now with new coach I see a good chance of defending the title. now I am 29 years old and I feel good , even if I still hope that it gets a bit better with my ankle . rauszuholen I've always tried the Maximum for Bayern and perhaps even opted to his own interests . I always will do , as long as I wear the red jersey. "

Bavaria record transfers
18th Lukas Podolski
1 FC Köln 10 million ( 2006)
BACK NEXT
a life free of Munich :

"At the moment I can not imagine that . Munich has so much to offer . Not only the club but also the city. Football of course makes me very happy. Likewise, as the people here . Pleased to go to the stadium to be able to look at and a game. , you are his heart and soul. was not always that way. There have been more difficult phases in Munich. "

a function of the retirement :

"I 'm still no thoughts but try the here and now completely absorb and enjoy. This is only with sporting success , but I can indeed influence . Every week to go to a stadium wherever there are 70,000 that has not any footballer. "

Преведено за Гугл, стварно жалосно за Дајслер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom