Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Па и мислам дека Швајни и Лам го имаат она што е потребно за да ги наследат Хенес и Кале. Деца на Баерн, висока идентификација со клубот, градот и навивачите, знаат и дипломатски да настапат... Може некоја диплома по менаџмент да си купат и топ се :icon_lol:

Инаку, само мене ли ми е криво што финале на ЛШ не се игра во октомври? :P Во моментов мислам дека нема екипа на која не може да и дадеме 3 парчиња... Ако се добро доручкувани и 4 можат.

Штета, до мај има мнооогу време...

Bavarci be nema nest izgleda she e go red Ili nema nekoj trac dojava naja a
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 00:26 ---
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 00:26 ---

Па и мислам дека Швајни и Лам го имаат она што е потребно за да ги наследат Хенес и Кале. Деца на Баерн, висока идентификација со клубот, градот и навивачите, знаат и дипломатски да настапат... Може некоја диплома по менаџмент да си купат и топ се :icon_lol:

Инаку, само мене ли ми е криво што финале на ЛШ не се игра во октомври? :P Во моментов мислам дека нема екипа на која не може да и дадеме 3 парчиња... Ако се добро доручкувани и 4 можат.

Штета, до мај има мнооогу време...

Па не мора да значи дека тоа е лошо што е така далеко...Мислам дека играта ќе станува уште подобро и подобра со тек на време,и дека ќе се доиспеглаат уште некои работи во играта за да биде перфектно...Плус допрва треба да се уклучи Тиаго на пример у тимот али тоа брзо ќе иде...

Како и да е,пројдоа успешно еден многу тежок период со многу повреди такада мислам дека од натака само подобро ќе станува,и до пролет играта ќе кулминира...

Лел едвај чекам и Тиаго да заигра. Со Геце и Рибери ќе растураат.

Како ме потсети :D, го имав заборавено дека постои. Шала на страна во неговата прва сезона кога играше беше добар (кога Лам играше лево) потоа се послабо и послабо. Нешто како Абате во Милан, само што Абате сеуште е во Милан, а ние брзо се разделивме од него.

Колку и да звучи језиво оваа екипа може и подобро од ова што го игра....со сите играчи на број можат чуда да прават и мислам дека имаме добри шанси да ја одбраниме титулата ЛШ,али отом потом....

Lele ako ja odbranime titulata go liga sampioni CE dokazeme deka nema nikakvo prokletstvo thou deka dose a nemalo Tim sposoben za to a
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 19:10 ---
Lele ako ja odbranime titulata go liga sampioni CE dokazeme deka nema nikakvo prokletstvo thou deka dose a nemalo Tim sposoben za to a

1799982786-unbenannt-2-xenG2zEGY2Rulv09.jpg

1541389283-unbenannt-1-GRCnIKRwM09.jpg

Се растурија од награди добивање ејјј....али ЗАСЛУЖЕНО 100%!!!

Сега светското клубско наредно го освајаме,и во Јануари очекуваме Балон д Ор за Рибери,али и без тоа пак е совршено!

http://bleacherreport.com/articles/1830655-why-franck-ribery-deserves-the-ballon-dor-over-ronaldo-and-messi

A vote for Ribery would be one in favor of a player who overcame his ego to play the best football of his life and as a result was able to achieve an historic treble. It would be an affirmation that selflessness, effort, teamwork and trust in one's teammates and coach are still valued. And it would go to show that the Ballon d'Or is still a contest between many top-caliber athletes, not just a two-horse race.
Football needs Ribery to win the Ballon d'Or. Time will tell how the voters decide.

Прочитајте, обавезно четиво од еден од најдобрите познавачи на германскиот фудбал воопшто

Утре не е лошо да се стартува со стариот добар состав....Лам назад у одбрана,а Мартинез до Швајни у средина и Гетце место Крос како плеј....Милер и Рибери по крила и Манџо ударна игла напред..

Гетце скоро сигурно ќе стартува,тоа денес изјавил Пеп....Можно е и Мартинез да стартува сооглед на тоа дека Хофенхајм се доста офанзивна екипа и имаат брзи играчи по крила..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom