Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Сепак добро е што е за 2-3 недели. Изгледаше опасно... А и овде пишува повредата е на десниот зглоб, изгледа повредата не е од стартот на Рамиреш.

По Ајакс и Јуве, Баерн е третиот клуб кој ги има освоено сите официјални натпреварувања на УЕФА: КЕШ/ЛШ, Европа Лига/УЕФА Куп, поранешниот КПК, Супер Купот и Интернационалниот Куп/Светско клубско.

(y)

По Ајакс и Јуве, Баерн е третиот клуб кој ги има освоено сите официјални натпреварувања на УЕФА: КЕШ/ЛШ, Европа Лига/УЕФА Куп, поранешниот КПК, Супер Купот и Интернационалниот Куп/Светско клубско.

(y)

That's some FACT! :D

Милер е камиказава? :pos:

Ами не? :icon_mrgr:
1236886_727369637279730_1956867733_n.jpg

1012497_727369207279773_1495717522_n.jpg

(y)

:(Сега уште повеќе криво ми е што не го освоивме СКП лани :(

После Рибс најголем шоумен и подигнувач на атмосферата е Милерчо. Од 11 години е во клубот и се надевам дека ќе тера до крај на кариерата кај нас.
Thomas-M-ller-as-child-thomas-muller-14766145-465-349.jpg

Собата сигурно му и ден денес излепена со постери на Баерн, закачени дресови и други реквизити на Баерн :pos: :pos:
--- надополнето: 31 август 2013 во 23:33 ---
tumblr_msdn9um8N61s8hxm5o1_250.gif
tumblr_msdn9um8N61s8hxm5o2_250.gif

Робен во позадина нокти гризе. :icon_mrgr:
До каде стаса легендава, не ми се верува еј! Ко комплетно нов човек да е.
Башка Хофнер и Ули млади на сликава... :ROFLMAO:
ribery_vorstellung-1181231528.jpg

Иначе играме утакмица во моментов против Пасау не разбрав најдобро ама мислам дека се игра заради поплавата што ја имаше таму и парите одат за штетите од поплавите. Пријателска и водиме 0:4.
Starke, Rafinha, Kirchhoff, Contento, Sallahi, Shaqiri, Weiser, Derflinger, Sieghart, Scholz, T. Schweinsteiger
Ова е почетниот состав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom