Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
На крајот "Супер Нојер, Супер Нојер" викаат? :icon_mrgr:
Иначе помал е квалитетот на камерите со кои кај нас се снимаат 'врвни' музички спотови од овие овде.
Супа Бајерн,Супа со кнедли хеј хеј.

images

*Super Bayern,Super Bayern hey hey ....*

За тој хуманитарниот меч Баерн донирале +250,000.

Супа Бајерн,Супа со кнедли хеј хеј.

images

*Super Bayern,Super Bayern hey hey ....*

За тој хуманитарниот меч Баерн донирале +250,000.

Абе се зафркавав, затоа и насмевката на крајот :P. Дека во последно време со Супермен почнаа да го споредуваат зелениов. :icon_mrgr:

За пеналите:
Franck Ribéry : "He (PEP) told us we should alone decide who will score the penalty. Then we decided ourselves and he then said, ' If you take the ball and run off the penalty spot, tell your at every step : Goal! Goal! Goal! ' These are small details, but this is so important. "

(y)

Micho is a good guy. (y)

Lele sega zadriganite koga ke ni se padnat vo 1/8,Bale ke ne rasturi :D :pos:

Реал таа екипа да ја уклопат реално најблиски конкуренти ни се со Барса...

Прашање е колку ќе ја уклопа,поготово у ЛШ дали здраво ќе играат.Лани дојде Лева и им напраи покер фејс....Мислеа со Леванте играат.

Прашање е колку ќе ја уклопа,поготово у ЛШ дали здраво ќе играат.Лани дојде Лева и им напраи покер фејс....Мислеа со Леванте играат.

Ova ti e reyal galaktikos 2.0 i La Decima e nivna sezonava :pos:

Nitu ke se uklopat,nitu pak ke osvojat LS vo dogledno vreme.

Inaku Lewa e uste na sluzba. :-)

A i da,Nemo ako zamine nema da imaat igrac "sto proigruva so oci",a im treba takov.

....

Dobro ke dojde odmorov za da se saniraat povredite,ne daj boze uste nekoj da se dodade vo spisokot.

Ovie rezervite tepaa 3:2.Dva gola postigna Green.

Не знам зошто некој би ги потценил Реал. За мене па заедно со Челзи ни се најголеми конкуренти макар што глуп е муабетов уште од септември. ЛШ е заебано натпреварување, ти треба и доста среќа... Ќе се смеам ако на крај земе... like ПСЖ... тамам се ближат 10 години од триумфот на Порто против Монако :pos:

Колку само ги потценија тогаш уште ми текнува муабетите на факс па и на форумов каде пишуваа дека семоќниот не губи два пати од ист тим и ќе ја решат уште на гости :pos: :pos:

Инаку покрај Реал не ги заборавај и Челзи. И Јуве може да замеша прсти за ЛШ.
Ќе биде интересна годинава со Дортмунд, Барса, Реал, Челзи и Јуве. Со нив ќе водиме битка. Милан се далеко од оној Милан што не ебаа кога и да стигнеа. МанЈу тие не ги сметам за конкуренти.

Колку само ги потценија тогаш уште ми текнува муабетите на факс па и на форумов каде пишуваа дека семоќниот не губи два пати од ист тим и ќе ја решат уште на гости :pos: :pos:

Ќе биде интересна годинава со Дортмунд, Барса, Реал, Челзи и Јуве. Со нив ќе водиме битка. Милан се далеко од оној Милан што не ебаа кога и да стигнеа. МанЈу тие не ги сметам за конкуренти.

Рано е.....Никој неможе да ја предвиди формата на екипата у Февруари Март....

Многу промени имаше годинава во најголемиот дел од екипата.Тие што најбрзо ќе се прилагодат ќе пукаат високо.

Али ЛШ е страшно натпреваруање.5 лоши минути може да те избацат.

Најбитно е Баерн да се консолодира на патеките од лани.Многу добро ќе дојде оваа пауза сега.Играчите да се оправат од повреди,па да се продолжи борбата у Бундес.

A da,Juve so Llorente se konkurenti. :pos:
Go urociv ja ovoj deka nema da go bide,i taka ke bide kako sto mi se gleda. :D

Da ne im se padne Baern pak da gi ishamarat .Tim so ufilman igrac kako Pogba,koj go smetaat za nesto najnaj i + idninata na timot ne go gledam za konkurent.Ne deka e slab,tuku e seljak aka Balloteli 2.0 i moze da mu tekne ic da ne trca kako protiv Baern.Godinava Pirlo ocekuvam da stagnira kako i Xavi,Iniesta,voedno isto mislam i za Buffon i Barzagli.

Godinava vo LS mislam deka nema da ima iznenaduvanja iako ima "egzoticni" timovi.

A da,Juve so Llorente se konkurenti. :pos:
Go urociv ja ovoj deka nema da go bide,i taka ke bide kako sto mi se gleda. :D

Da ne im se padne Baern pak da gi ishamarat .Tim so ufilman igrac kako Pogba,koj go smetaat za nesto najnaj i + idninata na timot ne go gledam za konkurent.Ne deka e slab,tuku e seljak aka Balloteli 2.0 i moze da mu tekne ic da ne trca kako protiv Baern.Godinava Pirlo ocekuvam da stagnira kako i Xavi,Iniesta,voedno isto mislam i za Buffon i Barzagli.

Godinava vo LS mislam deka nema da ima iznenaduvanja iako ima "egzoticni" timovi.

Абе ти од пропаднат тим со Пеп,сеа не праиш први фаворити за титула ЛШ...

Нели Манџо беше испокаран со Пеп и немаше да игра со напаѓач??

:D

Иначе се слагам со тебе,но никого од големите екипи неможеш од старт да отпишеш од причина што сеуште е рано,уште сите екипи не се влезени во топ форма...исто и Баерн.

Абе ти од пропаднат тим со Пеп,сеа не праиш први фаворити за титула ЛШ...

Нели Манџо беше испокаран со Пеп и немаше да игра со напаѓач??

Иначе се слагам со тебе,но никого од големите екипи неможеш од старт да отпишеш од причина што сеуште е рано,уште сите екипи не се влезени во топ форма...исто и Баерн.

Za mene Juventus ne se kandidat za titula,a Baern nikade ne go spomnav deka e favorit.

Situacijata so Mandzukic najverojatno zavrsi so happy end,ama gledam ti deka uste mislis deka na Sao Paolo gi pcuel.

I taka

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom