Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
jas sum golem optimist ovaa sezona decki , samo me plasi mestoto STOPPER , mora pod itno da se reagira i Martinez pod itno da se vrati na DM pozicija .
--- надополнето: 28 јули 2013 во 08:47 ---

Taka i ja mislam brat , ali formaciskata postavenost bese sranje , eden Lahm koga ne mozese da se snajde na WING togas stvarno treba promeni , prcle od metar i zelba za rastenje go stava na mestoto na Martinez , a pozadi nego treba da pomaga na Daniela ... WTF :) ali ajde da se tesime deka bese revijalen natprevar ova , ama od druga strana pak sum sreken sto nesto vakvo se desi da se prizemjat malku . Novo rivalstvo na povidok vo Evropa i toa me bendisuva premnogu , ke ima ogromna gledanost duelite megu Bayern i Dortmund .

Се слагам....И мене не ми се свиѓа све,али од друга страна ова уопште не е крајниот продукт.Том Старке никад нема да брани во утакмица со Дортмунд у текот на сезоната а и Ван Бајтен никад нема да биде у одбрана...Такада ова е далеку од релевантно...

Мене ми е јасно дека ова ќе биде слично на Ван Гал,затоа што Пеп е фудбалско дете на Ван Гал,но од друга страна сум убеден дека е мудар да ги превземе дефанзивните решение на Јуп и да направи баланс.

Може ли некаде да се најде снимка од целиот вчерашен натревар?

А зошто мислите дека ради вчерашните критики кои секако беа поостри и заслужени мислиме дека готово пропадна сезонава на Баерн?
Ние го критикуваме Пеп за вчерашната тактичка (не)поставеност, и да не прави такви условно речено утки во иднина. Можи против Мајнц Хофенхајм и слични да си поигрува ама против Дортмунд или било која посериозна екипа во ЛШ не оди. Не велам дека сигурно така ќе прави, сеуште не го познавам доволно, ама пожелно е да не.

До пред утакмицава, зборевте одбрана на круна во ЛШ...
Сега, тотално дијаметрални ставови...

Иначе, "шамарот" ...
Сега скоро сите весници и портали ке зборуваат за шамарот, отколку за формациската утка на Пеп...
Мораше да биде Тиаго, го знае од порано, ако удреше Германец, ке беше свашта...

Каде виде дека имаме дијаметрални ставови ? Ние го критикуваме за глупиот пристап и поставеност кон утакмицава , верувај секој од нас се надева на одбрана на ЛШ и сезоната е долга.
И за шамарот само такви страни како суперспорт ќе праат глупи статии и ќе ја величат.Си има тренери што си имаат таков однос кон играчите, Пеп го знае Тиаго уште од 16-17 години кога тренирал уште за Барса Б и таму му беше тренер Пеп со него фала богу ќе има поблизок однос .
Германските медиуми нема да направат толку голема фама околу тоа туку суперспот и тие англиските дејлифејл и други медиумски срања по Англија

Хајнкес го маваше низ терен лани Рибери да му плесне еден шут и заушка пошто Рибс н удри на шала шамар не ми текнува на кого па не гледам ништо, ако не му и плесна една од позади не ми нај нај текнува па не се крена којзнае што .

374452_491644524256500_1636852438_n.jpg

За тие пари што ги земаат не шамари, боксови би удирал, но проблемот не беше вчера во играчите туку во Гвардиола, само за пример Фергусон со копачки удира во соблекувална кога не му е по кеф, ова е галење во споредба со тоа !

А зошто мислите дека ради вчерашните критики кои секако беа поостри и заслужени мислиме дека готово пропадна сезонава на Баерн?
Ние го критикуваме Пеп за вчерашната тактичка (не)поставеност, и да не прави такви условно речено утки во иднина. Можи против Мајнц Хофенхајм и слични да си поигрува ама против Дортмунд или било која посериозна екипа во ЛШ не оди. Не велам дека сигурно така ќе прави, сеуште не го познавам доволно, ама пожелно е да не.

Па да бидеме реални,сигурно дека последна работа му е да прима 4 гола од Дортмунд во иднина...

Но од друга страна,нас ни фалеа 5 стандардни фудбалери кои во било која друга прилика против Дортмунд сигурно би биле на теренот....

2 од 4те гола вчера се поклон од наши играчи,а тоа сигурен сум дека нема теорија пак да се повтори.

Се слагам дека треба да се критикува ако нешто не чини,но сега е право време за да се увиди што не чини и нема никаква причина за нервоза.Кога дојде Ван Гал се сеќавам дури првите 6-7 кола играа мачно,па после почнаа да газат се пред себе се до крајот...Едноставно ова е процес кој мора да пројде при промена на тренер.

Па да бидеме реални,сигурно дека последна работа му е да прима 4 гола од Дортмунд во иднина...

Но од друга страна,нас ни фалеа 5 стандардни фудбалери кои во било која друга прилика против Дортмунд сигурно би биле на теренот....

2 од 4те гола вчера се поклон од наши играчи,а тоа сигурен сум дека нема теорија пак да се повтори.

Се слагам дека треба да се критикува ако нешто не чини,но сега е право време за да се увиди што не чини и нема никаква причина за нервоза.Кога дојде Ван Гал се сеќавам дури првите 6-7 кола играа мачно,па после почнаа да газат се пред себе се до крајот...Едноставно ова е процес кој мора да пројде при промена на тренер.

Сите мои поста на темава од вчера и денеска, собрани во еден вака би изгледале. :)

Не знаев каде па реков тука пошто сепак повеќето од вас глеате бундес на еуроспорт.
Дали во текот на сезоната и во денешниот пренос имате проблем со сликата т.е се замрзнува сликата и без да го промениш каналот останува замрзнато цело време...
Зборувам за тие што користат Макс тв...
Се изнервирав пошто седнав на раат да глеам фудбал вечерва и ништо не видов цело време ми се кочи...
(Извинете за Оф топикот)

Јас имам макс тв, кај мене до сега на ниедна програма не се замрзнала, нејќе да чуе. Јави им се нека средат...

До пред утакмицава, зборевте одбрана на круна во ЛШ...
Сега, тотално дијаметрални ставови...

Иначе, "шамарот" ...
Сега скоро сите весници и портали ке зборуваат за шамарот, отколку за формациската утка на Пеп...
Мораше да биде Тиаго, го знае од порано, ако удреше Германец, ке беше свашта...
Секоја критика си е на место, читам и по неговите коментари ја сватил утакмицата како pre-season, а не го гледа Клоп како се радува на секој гол. Сезоната почна више, наредна недела е купот после и лигата почнува. А он уште експериментира со ПЕС состави. Инаку секако дека се надеваме ЛШ, најјаки сме. Пошто лани се навикнавме на победи само може малце паничиме, но реалноста е мразам да губам од Дортмунд.

Секоја критика си е на место, читам и по неговите коментари ја сватил утакмицата како pre-season, а не го гледа Клоп како се радува на секој гол. Сезоната почна више, наредна недела е купот после и лигата почнува. А он уште експериментира со ПЕС состави. Инаку секако дека се надеваме ЛШ, најјаки сме. Пошто лани се навикнавме на победи само може малце паничиме, но реалноста е мразам да губам од Дортмунд.

За 2 недели почнува сезоната во Бундес.....Се ќе биде појасно од тој ден па натака...

Сега предстои АУДИ купот,како вовед во почеток на лигата такада очекувам посериозен пристап и во однос на тактиката но и ангажманот на играчите.

45754_424301931015802_949835819_n.jpg

После 3 месеци лажирање на повредата,почна да тренира со топка.

:sneaky:
--- надополнето: 29 јули 2013 во 22:40 ---

998043_424322434347085_1053021393_n.jpg

Нојер и Рибери се вратиле после "повредите".Се мислам дека ова беше масло некое.Швајнштајгер пола година одигра со сериозна повреда зашто да не можеа и овие двајца многу битни играчи ?

Рибери ќе го растуреше буквално Грошкројц,ама тоа е тоа.Нојер не примаше 4 гола сигурно.

Болеше поразот.Да се надеваме на следниот натпревар дека ќе победат.;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom