Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Честитки момци, со среќа во финале.(y)

Како Нојер си ја заработи платата сезонава? :D

Браво момци, ова беше накратко кажано силовање во два натпревари!!
Со среќа во финале. Швајни :cuc:

Честито Баварци, презалужено одите финале и секако сте големи фаворити за освојувајне. Ако не земе Дортмунд барем Германска екипа нека е (y)

Благодорност што не ни лупнавте петарда, иако имавте можност и на двете утакмици (y)

Благодорност што не ни лупнавте петарда, иако имавте можност и на двете утакмици (y)
Со Пеп пријателската во јули, пазете.:свиркам:

clean-sheets-barca-jpg.13082

Да не кажете после овој и оној не играа ;)
Se izvadi dobro ;).

Buyten posle natprevarot vidno iznerviran gi demantirase tvrdenjata na forumdziite deka nemal vrska..
Ja citiram negovata izjava : " Kako moze da se somnevaat vo mene?Dali tie imaat dva grama mozok?!!Jaci sam od sudbine,abe mi nema ramen.Taka da im preneses.
:icon_lol: :icon_lol:

До сега сум гледал футбал баш чејфски ама сега пак финале ке играме незнам дали да се радувам или па да мислим што мозе да се случу ако го изгубиме финалето ис сега:cuc:

Добро е што не зеде ниеден играч золт и да ни бида здрави и зиви до 25 :rolleyes:

На шо дроги сте бе? :D

Честито најзаслужено финале до сеа, со среќа.. (y)

На крај влегол навивач на Баерн да слави со тимот, Рибери не дозволил да го избркаат и му го дал дресот. :cool:

Ако освоиме ќе имаме може најтежок пат до титула...

Арсенал, Јувентус, Барселона, Дортмунд...

Јас сум голем ФАН за Баерн-Минхен уште од тинејџерски години:) и сега и уште сум ама последно време нешто сум отупел нови значења на тактика и кажете некој од вас што значат зборот ,,тики-така,, ?:вонзем:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom