Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Рибери не го сметај во ова,сигурен е тој..

Роде за 7.5 милиони го зедоле изгледа.Без потреба.Супер играч е ама нема потреба за уште поголема конкуренција.
Бесплатно од 2014 мислам, нема да дојде летово. Така јас прочитав барем.

Бесплатно од 2014 мислам, нема да дојде летово. Така јас прочитав барем.
Тоа би држело вода можеби иако премногу глупо е да го договориш една година пред да дојде.Ќе го бенчираат како Љоренте и отиде формата.Немаме потреба од него,но сепак супер играч е Роде.

Od utorka navečer Mario Gomez je postao najbolji Bayernov strijelac svih vremena u nogometnoj Ligi prvaka.

Gomezov gol Barceloni u 49. minuti prve polufinalne utakmice Lige prvaka, u tom trenutku za vodstvo Bavaraca 2:0, bio je njegov 23. u elitnom klupskom nogometnom natjecanju, čime je prestigao Giovanea Elbera.
Brazilski je napadač između 1997. i 2003. godine za Bayern zabio 22 gola u Ligi prvaka.
Zanimljivo, Gomez je posebna prijetnja za protivnike na travnjaku Allianz Arene. Naime, 14 od posljednjih 15 golova u LP postigao je upravo ondje.

MAЕСТРАЛНО ВИДЕО!

Швајни и Мартинез како ја работат каталонската бавча....

Можда и не вреди Мартинез 40 милиони....ДА ДА....Дечкото е БУЛДОЖЕР!!!

2e2jd48.jpg

:cuc::cuc::cuc:

Лева пак одбил понуда за продолжување на договорот од Дортмунд. Тие му понудиле по 7 мил. евра од сезона тој пак ги одбил така да типот сака да го напушти Дортмунд. Веќе потпишал договор и со адидас (кој важи од јули) така да се чини дека навистина ќе дојде кај нас :eek:

Не знам стварно зошто толку многу играчи. Што ќе им правиме на толку офанзивци :cautious:

Лева пак одбил понуда за продолжување на договорот од Дортмунд. Тие му понудиле по 7 мил. евра од сезона тој пак ги одбил така да типот сака да го напушти Дортмунд. Веќе потпишал договор и со адидас (кој важи од јули) така да се чини дека навистина ќе дојде кај нас :eek:

Не знам стварно зошто толку многу играчи. Што ќе им правиме на толку офанзивци :cautious:
И најзаебано ќе е што другите клубови ќе знаат дека сакаме да ги продадеме Гомез и Робен и ќе не дупат нема многу пари да ни даваат.:cautious:

Рибери не го сметај во ова,сигурен е тој..

Роде за 7.5 милиони го зедоле изгледа.Без потреба.Супер играч е ама нема потреба за уште поголема конкуренција.
:pos::pos::pos:
Без навреда, dude, али ме пресмеј зборов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom