Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
525259_10151408429322965_2073002749_n.jpg
66% посед= 16% изваѓање на топката на мрежата и 50% подавање на Пике со Бускетц.:свиркам:

Честитки за победата вчера поштено не убивте,играчите на Баерн вчера гинеа на терен и заслужено победија,по заслужено амин,не сакам да ги коментирам грешките на судиите бидејќи беа катастрофа и на двете страни,се надевам дека ова година Баерн нема да ја повтори истата грешка од лани и дека ќе ја освои ЛШ оваа сезона бидејќи момците го заслужуваат тоа.

ako ne se lazam na messi ne mu odi mnogu so italjancite
seti se pred 2 god sto se desi so baern protiv barsa,sto pravese messi togas :)
Прво, не мислев на Меси, иако и за него истото може да се каже. Второ, го споредуваш Баерн од пред четири години со оваа Барса која е денес... Зар до толку Барса е падната?

Ајде дечки да ви честитам овде, на стишена атмосфера (што да правам, сакам повеќе внимание, таков сум:pipi:). Инаку ги надминавте моите очекувања. Јас видов дека Баерн е неверојатен, ама ништо не ми кажуваше дека ќе ја победите Барса 4-0. 4-0, ејјјј, не е тоа заебанција, тоа е резултат ипол! :)

Милер ниту еден гол да не дадеше ќе беше ман оф д меч. Какво гонење низ целиот дел од теренот, тоа беше лудо. Сите играчи на високо ниво, дури и Робен кој сепак ако резултатот не беше толку висок сега ќе го критикувавме сите за она што го направи во 3та или 4та минута.

Онака од најреална гледна точка, судијата најголема грешка направи при третиот ваш гол. Се разбира, требаше пенал да свири за Баерн во првото полувреме, при раката на Пиќе (онаа на Санчез поради близината со играчот кој ја упати топката со глава, не е според мене,а дури и според правилата пенал), но многу пати се случувало игра со рака, да не се санкционира. Додека третиот гол, сигурно под притисок не го поништија, едноставно нема друго објаснување.
Но, колку и да беше лош судијата сношти, останува впечатокот дека Барса и на овој и на оној начин заслужи да изгуби со оваа разлика.
Во финалето ви го посакувам Р.Мадрид. Не ме сфаќајте погрешно, ама доколку преминете пречки од типот на Арсенал-Јувентус-Барса и евентуално Реал, тогаш верувај тоа ќе биде еден од најтешките патишта поминати кој сум ги видел во ЛШ. Секоја почит кон Дортмунд, ама Реал со своето име и тренерот на клупата би било идеално, за Баерн во финале.

Еве шо тренирале денеска :)

Данте во се' најдобар :pos:

Многу јаки ова германциве... упм :D

Decki raka na srce ama vecerva navivam za Dortmund zatoa sto sakam germansko finale !

Tocen rezultat 3-0
Пиши некоја хитлерска мисла за Лондон.:D

Дортмунд најтешкиот противник за Баерн.Комплетна екипа со two-man екипи е смешно да се прави споредба.Ќе биде страшно,ама се надевам со успешна завршница.
Јуп случајно ако оди во Шалке,ќе се спрема јака екипа и таму.Путин ќе фрли некоја рубља.:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom