Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уф како ќе легне Левандовски. Мислам догодина ќе треба нова лига да си напрајме само од два клуба, првиот тим на Баерн против клупата на Баерн, интересно ќе е.
Доста се 12м ЕУР годишно за 20 годишен играч а и млад е уште, на тие години и не би предложил да оди во странство. Има време и за тоа.Според Самер, и некој си друг таму другар на агентот на Гетце, Марио одбил солидна понуда од Јунајтед, и уште посолидна од Сити.
Нема ебана теорија толку пари да зема Гетце. Не ми е битно што ќе наведеш како извор, не е логично и не верувам.Доста се 12м ЕУР годишно за 20 годишен играч а и млад е уште, на тие години и не би предложил да оди во странство. Има време и за тоа.
10м демек основна а со премии може до 12.5м да постигне а вероватно е тој тим на Баерн да освој све а Геце сите премии да ги земеНема ебана теорија толку пари да зема Гетце. Не ми е битно што ќе наведеш како извор, не е логично и не верувам.
Искрено ја немам ништо против тоа да земате тие играчи ама за кого ќе играат? Роде и Кирхоф нема 5 утакмици за Баерн да напраат при ваков состав.И Себастиан Роде е наш играч, само не се знае дали ова лето ќе дојде кај нас или во 2014.![]()
Lehnte BVB erstes Bayern-Angebot für "Lewa" ab?
Dortmund - Nach seinen vier Toren gegen Madrid ist Robert Lewandowski noch heißer begehrt. Schon einen Tag danach wurden neue Spekulationen laut. Der BVB will einen Wechsel des Polen jedoch verhindern.
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/berater-lewandowski-mit-einem-verein-einig-2872431.html
Голем состав ќе има Баерн догодина, Пеп ќе испробува многу играчи па после ќе се намалува. Кан, Хојберг и Робен се во неговите планови догодина. По се изгледа Робен, Рибери, Милер, Крос, Гетце и Шаќири ќе се борат за три позиции.Искрено ја немам ништо против тоа да земате тие играчи ама за кого ќе играат? Роде и Кирхоф нема 5 утакмици за Баерн да напраат при ваков состав.
Рибери не го сметај во ова,сигурен е тој..Голем состав ќе има Баерн догодина, Пеп ќе испробува многу играчи па после ќе се намалува. Кан, Хојберг и Робен се во неговите планови догодина. По се изгледа Робен, Рибери, Милер, Крос, Гетце и Шаќири ќе се борат за три позиции.
Голем состав ќе има Баерн догодина, Пеп ќе испробува многу играчи па после ќе се намалува. Кан, Хојберг и Робен се во неговите планови догодина. По се изгледа Робен, Рибери, Милер, Крос, Гетце и Шаќири ќе се борат за три позиции.