Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Уф како ќе легне Левандовски. Мислам догодина ќе треба нова лига да си напрајме само од два клуба, првиот тим на Баерн против клупата на Баерн, интересно ќе е.

Уф како ќе легне Левандовски. Мислам догодина ќе треба нова лига да си напрајме само од два клуба, првиот тим на Баерн против клупата на Баерн, интересно ќе е.

Абе да,али Дортмунд мора и сигурен сум дека ќе реагираа соодветно...

Ко што Баерн стана појак ради Дортмунд,сега Дортмунд ќе мора да реагира....

Иначе нема да се гледаат утакмиците у Бундес,што вика Ноер,на тренинг им е потешко...

Мора и Леверкузен и Шалке да фрлат некоја пара.Глеј како со малце пари може свемирски успех да се постигне!

Според Самер, и некој си друг таму другар на агентот на Гетце, Марио одбил солидна понуда од Јунајтед, и уште посолидна од Сити.

Според Самер, и некој си друг таму другар на агентот на Гетце, Марио одбил солидна понуда од Јунајтед, и уште посолидна од Сити.
Доста се 12м ЕУР годишно за 20 годишен играч а и млад е уште, на тие години и не би предложил да оди во странство. Има време и за тоа.

Доста се 12м ЕУР годишно за 20 годишен играч а и млад е уште, на тие години и не би предложил да оди во странство. Има време и за тоа.
Нема ебана теорија толку пари да зема Гетце. Не ми е битно што ќе наведеш како извор, не е логично и не верувам.

Ќе зема по 7 мил. од сезона, а со бонуси и премии може да достигне до 10 мил.

Нема ебана теорија толку пари да зема Гетце. Не ми е битно што ќе наведеш како извор, не е логично и не верувам.
10м демек основна а со премии може до 12.5м да постигне а вероватно е тој тим на Баерн да освој све а Геце сите премии да ги земе ;) нормално бруто плата, чисти би излегле 7м нето како што рече Ули. Изворот е Билд.

922953_573463932686132_1293759351_n.jpg

Season 1996/1997 :
Bayern Munich -> Champions of the Bundesliga
Borussia Dortmund -> Champions League winners
Stuttgart -> DFB-Pokal winners

:eek::eek::eek:

И Себастиан Роде е наш играч, само не се знае дали ова лето ќе дојде кај нас или во 2014. :rolleyes:

И Себастиан Роде е наш играч, само не се знае дали ова лето ќе дојде кај нас или во 2014. :rolleyes:
Искрено ја немам ништо против тоа да земате тие играчи ама за кого ќе играат? Роде и Кирхоф нема 5 утакмици за Баерн да напраат при ваков состав.

Искрено ја немам ништо против тоа да земате тие играчи ама за кого ќе играат? Роде и Кирхоф нема 5 утакмици за Баерн да напраат при ваков состав.
Голем состав ќе има Баерн догодина, Пеп ќе испробува многу играчи па после ќе се намалува. Кан, Хојберг и Робен се во неговите планови догодина. По се изгледа Робен, Рибери, Милер, Крос, Гетце и Шаќири ќе се борат за три позиции.

Голем состав ќе има Баерн догодина, Пеп ќе испробува многу играчи па после ќе се намалува. Кан, Хојберг и Робен се во неговите планови догодина. По се изгледа Робен, Рибери, Милер, Крос, Гетце и Шаќири ќе се борат за три позиции.
Рибери не го сметај во ова,сигурен е тој..

Роде за 7.5 милиони го зедоле изгледа.Без потреба.Супер играч е ама нема потреба за уште поголема конкуренција.

Aма да не настане калакурница со 5000 играчи па после да не знаеме крајот да си го фатиме....

Убава е филозофијата на Барса со младите ама почна да се губи малце Пеп на крајот со пробување на таленти кои уште не беа на нивото за големи утакмици....

Незнам,после Гетце јас не сум за Левандовски више....Нема смисла едноставно,плус Манџо го имаме Гомез го имаме,Милер може исто шпиц да игра или Гетце како лажна деветка...

Левандовски е ѕвер али премногу играчи од Дортминд па и тоа не сакам....Ај и Хумелс ако не да го земеме...Глупо е реално!

А за Роде сум дефинитивно,затоа е што е голем германски талент!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom