- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 1.036
ајде ајде директна замена Суарез-Гомез
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е добро.....не е баш мал проблем. Ама тие се проблемите кај него а не тоа што бил наводно расист или темпераментен. Да не ќе ви дојди лошо некој да пцуе по судиите на секоја одлука против клубот?
Некој што незнае што е Куп на победници на куповите и Куп на шампиони не треба да замара на темата.Сисај.
Дечки пошто шпанскиве медии го поврзуваат Гомез со Атлетико сакам да ве прашам за некој ствари. Не пратам бундес па ме интересира која е разликата помеѓу Гомез од лани и Гомез од оваа сезона? Дали според вас ако Гомез е стандарден ќе има барем приближно ниво како од лани?
Колку му е плата и за која цена би го пуштил Баерн да си оди на лето?
Ќе ја напрам вечер, освен ако друг нема желба да ја отвори, слободно. Барем ако изгубиме нема хипстериве шо навиваат за Дортмунд да пишуваат дека сме изгубиле заради моето баксузно отварање на теми.Mario Gómez ќе ја праиш темата за со Дортмунд?
Ќе ја напрам вечер, освен ако друг нема желба да ја отвори, слободно. Барем ако изгубиме нема хипстериве шо навиваат за Дортмунд да пишуваат дека сме изгубиле заради моето баксузно отварање на теми.
Идеме дрско бе, Игорче е фер нема да не ремети.Отвори ја бе....ќе идеме дрско...
Мора да тепаме!
Идеме дрско бе, Игорче е фер нема да не ремети.![]()
Ме погоди в срце.Баш сакав да ги прашам останатите членови што ли мислат за моменталниот тим.Значи на сите позиции имаме скоро по два квалитетни играчи.Сега не можат да бидат класа како стартерите но секако добри замени се.Сериозно, 10 минути мислам и барам каде може засилување и не ми текнува.
Голман имаме, бекови Алаба прераснува во еден од најдобрите бекови за Лам неам коментар. Данте го гледав колку е само смирен, океј кај голот ја утна мислам тој ама за мене е цар. Е сега единствено нешто кој да е партнер на Данте, Бадштубер или Боатенг е тука незнам. Нема никогаш да заборавам тоа што не го чуваше добро Дрогба при корнерот во финалето, а Бади знае да направи киксови ама тоа што е наше дете му носи голем плус и игра со срце за клубот. Мислам во последните 20 години имаме најдобра средина, страшни индивидуалци и техничари единствена разлика од таа на Ефенберг, Шол, Јеремис, Баслер е тоа што тие имаа муда до колена, борбеност до крај и немаше да се исплашат про шутирање на пенали во финале туку ќе се тепаа кој да шутира.
Да не го тупим многу според мене не ни требат големи промени у тимот.
Некој што незнае што е Куп на победници на куповите и Куп на шампиони не треба да замара на темата.