M
MrzaRules
Гостин
Одлично прво полувреме. Имаме предност од 2:0 и плус фудбалер повеќе во второ полувреме, во кое очекувам да ги наполниме до врв.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So klizacot mu ja izbaci topkata.Незнам што му требаше на тој од Вердер да го фаулира Гомез кога секако топката ќе му избегаше 5 метри.
Ете ти ја другар. Инаку ете го тоа шо го пишав претгодно. ГИ ПОЛНИМЕ ДО ВРВ!!!Држете му се ако не излезете 1 и 3+
Патем,да ви ја честитам победата,се гледам на Алијанц![]()
Гомез како ќе си иде летово не сте свесни.....Па не ме јеби,5 минути му треба да се намести за да шутира.....Неможе да се уклопи во играва!!!
АХАХА ѕвер е Гомез бе, каков прием на топка има, малце време му треба да се намести, и сите голови што ги дава се убави.Поздрав до тандемот хејтери на Гомез.
Абе голот што го примивме,иста грешка како против Леверкузен.Место да избацат во корна,тие ја враќаат назад.Аплаа ретардирана одлука.Гол примивме!
--- надополнето: 23 февруари 2013 во 17:27 ---
АХАХА ѕвер е Гомез бе, каков прием на топка има, малце време му треба да се намести, и сите голови што ги дава се убави.![]()
НЕ СЕ БЛАМИРАЈТЕ......Ефтини голови даде....
Али затоа РОБЕН!!!!Најбоља утакмица сезонава убедливо...
и голчето Лам-Рибери Уфффффф
А пасот на Шаќири до Рибери, па голот за Гомез празен одма.НЕ СЕ БЛАМИРАЈТЕ......Ефтини голови даде....
Али затоа РОБЕН!!!!Најбоља утакмица сезонава убедливо...
и голчето Лам-Рибери Уфффффф
А пасот на Шаќири до Рибери, па голот за Гомез празен одма.
Робен да се врати у топ форма, и Реал и Барса нека напраат еден заеднички тим и нека дојдат да играме.![]()
Као шо читам можно е Мартинез да се повредил.![]()