Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Одлично прво полувреме. Имаме предност од 2:0 и плус фудбалер повеќе во второ полувреме, во кое очекувам да ги наполниме до врв.

Гомез како ќе си иде летово не сте свесни.....Па не ме јеби,5 минути му треба да се намести за да шутира.....Неможе да се уклопи во играва!!!

Незнам што му требаше на тој од Вердер да го фаулира Гомез кога секако топката ќе му избегаше 5 метри.

Држете му се ако не излезете 1 и 3+ :)
Патем,да ви ја честитам победата,се гледам на Алијанц ;)
Ете ти ја другар. Инаку ете го тоа шо го пишав претгодно. ГИ ПОЛНИМЕ ДО ВРВ!!! :drk:
--- надополнето: 23 февруари 2013 во 17:18 ---
Гомез како ќе си иде летово не сте свесни.....Па не ме јеби,5 минути му треба да се намести за да шутира.....Неможе да се уклопи во играва!!!
:drk::drk: Поздрав другар :D

Гол примивме!:mad:
--- надополнето: 23 февруари 2013 во 17:27 ---
Поздрав до тандемот хејтери на Гомез.:свиркам:

АХАХА ѕвер е Гомез бе, каков прием на топка има, малце време му треба да се намести, и сите голови што ги дава се убави. :drk::drk:

НЕ СЕ БЛАМИРАЈТЕ......Ефтини голови даде....

Али затоа РОБЕН!!!!Најбоља утакмица сезонава убедливо...

и голчето Лам-Рибери Уфффффф

Гол примивме!:mad:
--- надополнето: 23 февруари 2013 во 17:27 ---

АХАХА ѕвер е Гомез бе, каков прием на топка има, малце време му треба да се намести, и сите голови што ги дава се убави. :drk::drk:
Абе голот што го примивме,иста грешка како против Леверкузен.Место да избацат во корна,тие ја враќаат назад.Аплаа ретардирана одлука.

Гомез два гола,црвен картон над него и може да се рече асистенција.:pipi::pipi:
Лам две асистенции,Робен две асистенции и гол,Рибери голче и ги откина...Робен гладен е,гладен за игра.Па уште шпекулации за нови играчи во средината ..Ма немој да ме јебеш бре.Какви играчи на клупа + два таленти.:cuc:
--- надополнето: 23 февруари 2013 во 17:33 ---

:tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp:

А пасот на Шаќири до Рибери, па голот за Гомез празен одма. :drk::drk:

Робен да се врати у топ форма, и Реал и Барса нека напраат еден заеднички тим и нека дојдат да играме. :D

А пасот на Шаќири до Рибери, па голот за Гомез празен одма. :drk::drk:

Робен да се врати у топ форма, и Реал и Барса нека напраат еден заеднички тим и нека дојдат да играме. :D

У четврт финале со Шалке....:D

http://www.bild.de/sport/fussball/luis-suarez/auch-liverpool-star-bayern-kandidat-29242460.bild.html

Суарез да дојде секој натпревар вакви ќе бидиме.

35kx0j.jpg

Инаку Јуп сега кажа дека ништо сериозно не е со Мартинез, за секој случај го извадил. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom