Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
http://twitter.com/#!/DanielRathjen/status/195288563108159490/photo/1

i6VU3iFrbYVbI.gif

;)

Браво бе игорче,змај си!!!

ја најдов торент ама со англиски коментатор....

Симнувај ја и подели ја со другарчињата (ако не те мрзи стави ја и на megaupload или rapidshare).

Еве со шпански коментар пеналите се јаки на крај премотајте:

Симнувај ја и подели ја со другарчињата (ако не те мрзи стави ја и на megaupload или rapidshare).

Еве со шпански коментар пеналите се јаки на крај премотајте:

да не ме заебаваш..ја јес дека проумрев и оживеав вечерва ама немој да ме јебеш бре :D

Незнам дали му е официјален профил на фб ама беше смешно.
5 минути после завршувањето на пеналите и веднаш објавува Рафиња(админот на страната) finalee oooo, finaleee oooo!!! Знае дека Алаба има жолт и дека тој фиксно ке игра.
http://www.facebook.com/pages/Rafinha-Official/119204654760666

Ќе пишам по опширно за сега само ова бидејќи се уште сум под импресии....само едно нешто да кажам секоја чест за НОЕР:vozbud::vozbud::vozbud: , доста зборуваат Роналдо и Кака шутирале лошо при изведувајне на пеналите,што не е точно Роналдо и Кака упатија доста солидни шута,но тука беше Ноер кој здивее кога беше најпотребно,и пак ке речам секоја чест немам зборови со која можам да ја опишам неговата претстава вечерва, покажа и докажа дека е правиот наследник на Оливер Кан,и секако под хитно капитен на тимот да се назначит Швајнстајгер,не дека Лам е лош,Лам е класа играчиште што го докажа и во овие два натпревари а исто и на многу претходни, туку немат едноставно фаца за капитен и то е то.....

П.С АЛАБА............................................ :cuc:

Ќе пишам по опширно за сега само ова бидејќи се уште сум под импресии....само едно нешто да кажам секоја чест за НОЕР:vozbud::vozbud::vozbud: , доста зборуваат Роналдо и Кака шутирале лошо при изведувајне на пеналите,што не е точно Роналдо и Кака упатија доста солидни шута,но тука беше Ноер кој здивее кога беше најпотребно,и пак ке речам секоја чест немам зборови со која можам да ја опишам неговата претстава вечерва, покажа и докажа дека е правиот наследник на Оливер Кан,и секако под хитно капитен на тимот да се назначит Швајнстајгер,не дека Лам е лош,Лам е класа играчиште што го докажа и во овие два натпревари а исто и на многу претходни, туку немат едноставно фаца за капитен и то е то.....

П.С АЛАБА............................................ :cuc:
п.п.с.ГУСТАВО:cuc:

fuckyouneuer.jpg

Густаво и Алаба прави коњи еј цела утамица трчаат браво за двајцата не ми се верува Алаба 19 години а како игра за 2,3 години со искуство уште подобар ќе биде од ова голема штета што ќе го пропушти финалето

Честитки баварци :)) Епски натпревар одигравте и со машката поставеност на Бернабе дојдовте до финале во кое ќе бидете во предност поради тоа што го играте на Алијанц Арена. Инаку Нојер е вистина е најдобриот голман во светот:cuc::cuc::cuc:Секоја чест за него...Се осигуравте за наредниве 10 години на таа позиција.

Инаку многу лошо шутираа Лам и Крос, не смееше така. Инаку за играчиве од Реал, Кедира колку е само преценет, изгубен во просторот е дечкото, ако игра за Германија.

Вака со ладна глава единствена забелешка ќе кажам дека е реализацијата - па дај не ме дупи, владееш на Бернабе, шанса по шанса и само еден гол даваш и тоа едвај од пенал :facepalm:

Робен човеку колку ја силуваше работава среќа пеналот влезе, само се молев да не шутира и на крај и добро е - не шутираше, многу паметен потег мислам. Таа првата шанса беше копи-пасте на шансата во 90та со Дортмунд не ми се верува како успева да ги утне, 100 пати помислив дека казната ќе не стаса.

А Гомез па со неговиот прв допир ко да подаваш топка на дупната гума од трактор... Божееееее тоа при крај место да шутне земал пета, дриблинг... Мислиш Мариодона е а не Марио.

Лам, Бади и Густаво во регуларните 90 :cuc: Ноер за пеналите :cuc:

Не ми беше јасно зошто гоизвади Рибс а го остави Швајни кога влезе Милер ама после последниот пенал јасно ми е. Швајни е Mr. Bayern himself па многу епски момент беше тоа Швајни вс Касиљас пеналот...

Тоа е дечиња, прва екипа која ќе игра финале во ЛШ дома :) Честито на сите (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom