Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инаку многу лошо шутираа Лам и Крос, не смееше така. Инаку за играчиве од Реал, Кедира колку е само преценет, изгубен во просторот е дечкото, ако игра за Германија.
а иначе биле предвидени по 17 500 карти за двата тима али очекувам навивачите на Баерн да се снајдат да дојдат до повеќе картиСе согласувам со анализава и сакам улогата на Гомез да ја истакнам. Дечкото поред мене изигра јака утакмица, едино што таа шанса на крај ја утна. Туку, беше многу активен, напаѓаше прв, се враќаше назад, на корнери со глата ја спасуваше топката и исто така имаше добри додавајна. Значи за све што беше критикуван Гомез вчера ја опрај, едино голот му фалеше.

Lol you can't have it all со Гомез
Премногу изнаутиња според мене имаше и други ситуации напред кога требаше подобро да реагира. А дека се движеше - се движеше. Затоа ни фалеше во 5-6 прилики човек во шеснаесетник.
Инаку Игорче ако освоиме ќе ја пеам со тебе Wer wird Deutscher Meisteр кога сакаш![]()

Не ми беше јасно зошто гоизвади Рибс
не знам како можиш да прашаш вакво нешто...па Рибери уште малку ако иргаше ќе исцркаше на теренот..не го запримети неможеше да оди повеќе и самиот ќефој беше кога го заменија...некои играчи неможат да издржат онакво темпо 120 минути..плус германските екипи се најподготвени за онакви маратонски натпревари затоа секогаш рулетот е на нивна страна

Немам ако некој најде цел натпревар на германски ОДМА нека дае да се симне!
Пуштај одма ако најдеш. Ја снимав цела на 3Мах и само пеналите не ги фатило
А Швајни мислиш со нитро у газот коа ќе фатеше спринт
Ако некој вадев во тој момент сепак ќе беше Швајни, мислам дека Рибс сепак ќе извршеше (колку-толку) повеќе притисок. Ама Јуп отиде за сигурната подефанзивна варијанта, не можам ни да го обвинам![]()