Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Сосема заслужено финалето ќе го играте на домашен терен :)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ABBEEEEEEEEEEEEEEEEEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :DDDDDDDDDD kako bi rekol milcin u ednooki :D pobrkan sum od srekja spijam so dress so zname so svasta vecerva !!!!!!!!!!

Ajde da se organizirame da odime u Minhen pa makar i na marienplaz da go gledame !!

Може да ви предложам една идеа што ми ја даде еден другар? :D

Да се собере фан-клубот на Баерн и фан клубот на Челзи и да го откупат видео-бимот на плоштад и да има заедничко гледање.
(освен ако Т-Мобиле не дава пренос на видео-бимот :D )

Честитки, заслужено без збор!

Може да ви предложам една идеа што ми ја даде еден другар? :D

Да се собере фан-клубот на Баерн и фан клубот на Челзи и да го откупат видео-бимот на плоштад и да има заедничко гледање.
(освен ако Т-Мобиле не дава пренос на видео-бимот :D )
Секако...........а под блузите бомби ракети ова она за после утакмица

Честито победа над РЕАЛ , во МАДРИД , сосема заслужено финале , ви посакувам среќа против челзи , СУПЕР игра ,талентирани играчи , ИГРА БЕЗ СУДИИ , за разлика од некои други , Браво ,вечерва не надигравте ! секоја чест !

честитки, се гледаме во финале, вака како што гледам сте осакатени со суспензииве а и ние не сме поарни се надевам ќе влези 5+ утакмицата :)

Честитки, одлична утакмица, без глумења, тепања и блабла...

Ја добивте најстресната и најслатката можна победа, на пенали!

Среќно на домашен терен во финалето! Убер алес! :)

Тоа за у ФА куп финалето :D
Имаш......а вака офтопик бегаме ама нема врска нема да приметат баварциве пијани се сега
П.С и вас а и на Баерн нека ви е честито финалето

фала на сите за честитките. Одлично изигравме долга ќе биде оваа ноќ тешко дека ќе се спие

Само да се надоврзам, честито и од мене за пласманот у финале, ќе живее Баварија за таа вечер и вајда нема да дозволите пехарот некој друг да го крене! Браво!

Честитки, сосема заслужено! Ќе имате огромна (пред се психолошка) предност на домашен терен, сепак нека победи подобриот.

Се гледаме на 19ти, поздрав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom