дечки играат луѓе,а не машини !!! уште на старт е згуснат распоредот,имаше неколку потешки натпревари во кој секако спаѓа и Хофенхајм кој одлично изигра на сопствен терен ! ништо не е загубено,напротив досега СЕ е позитивно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа како да примиме гол, кога Гомез и Рибери ги ваќа. игра со двајца деструктивци. И Јуп одеше на реми, виде на полувремето дека многу тешко ќе даеме гол и ја затвори играта како секогаш. Хоф се одлична и многу брза екипа, денес изиграа страшно.еве ја и првата нерешена после 10 победи во серија,повторно без примен гол...одиме понатаму...ни треба малце одмор..се осеќа заморот кај играчите...
и со таква поставеност на играта Хофенхајм имаа шанси за гол ама не ги искористија исто како и ние....ако Вердер утре тепаат со Хановер ќе имаме исто бодови со нив...Епа како да примиме гол, кога Гомез и Рибери ги ваќа. игра со двајца деструктивци. И Јуп одеше на реми, виде на полувремето дека многу тешко ќе даеме гол и ја затвори играта како секогаш. Хоф се одлична и многу брза екипа, денес изиграа страшно.
Јас колку шо го разбрав коментаторо на минатата утакмица кажа дека КАН имал 1100 мин... а не 800Хилдебранд 884
Кан 802
Кан 736
Ноер 658
Уште две ипол утакмици му требаат за да го помине Хилдебранд. Баерн-Херта,Хановер-Баерн,Баерн-Нинберг
за тоа мислеше у сите натпреварувања шо му траела серијата, а ова 800 е само бундеслигаЈас колку шо го разбрав коментаторо на минатата утакмица кажа дека КАН имал 1100 мин... а не 800
Од кај го откопа Хановер, тие машини се.Denes na Timo 50 pati mu ja skrsija kicmata![]()
, se cuvstvuva zamorot decki , Jup napravi dobri izmeni , samo Lahm zalniot kako da zeme zdiv ja neznam , potrebno e i toj da se odmara , moze Pranjo da go zamenuva ili Alaba protiv timovi kako hanover , nurnberg i ostali , na Miler treba da mu se najde staticna pozicija ne e toj za crossing da pravi .
E Многу било тешко да му избегаш на мајнц, хановер, вердер и другите хахаха. Абе што ве гледам смешни. Па баерн да игра во конкуренција со челзи, манчестер, ливерпул, тотенхем, арсенал и останатите, нема да може до 5то место да дојде бе. Само ајде радувајте се, за тоа имате право. Сепак вашиот тим игра во нај лесната лига во европа.0:0, ништо страшно, ако многу избегаме на останатите тимови нема да биде интересно, нека се дешава нешто![]()