Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
дечки играат луѓе,а не машини !!! уште на старт е згуснат распоредот,имаше неколку потешки натпревари во кој секако спаѓа и Хофенхајм кој одлично изигра на сопствен терен ! ништо не е загубено,напротив досега СЕ е позитивно

еве ја и првата нерешена после 10 победи во серија,повторно без примен гол...одиме понатаму...ни треба малце одмор..се осеќа заморот кај играчите...
Епа како да примиме гол, кога Гомез и Рибери ги ваќа. игра со двајца деструктивци. И Јуп одеше на реми, виде на полувремето дека многу тешко ќе даеме гол и ја затвори играта како секогаш. Хоф се одлична и многу брза екипа, денес изиграа страшно.

Епа како да примиме гол, кога Гомез и Рибери ги ваќа. игра со двајца деструктивци. И Јуп одеше на реми, виде на полувремето дека многу тешко ќе даеме гол и ја затвори играта како секогаш. Хоф се одлична и многу брза екипа, денес изиграа страшно.
и со таква поставеност на играта Хофенхајм имаа шанси за гол ама не ги искористија исто како и ние....ако Вердер утре тепаат со Хановер ќе имаме исто бодови со нив...

Ова беше своевиден Jet lag после голем европски натпревар. Малку се почувстува заморот по Шити. Не сум загрижен воопшто. одиме понатаму

добро е тешко гостување умор физички,психички и пак не примивме гол. Иначе браво за Хофенхајм само наогаат таленти еве сеа Фирмино го купија 4 милиони 19 год се глеа дека е ѕвер

И кај ке ја бараме вината за денешниот резултат(добро што не беше пораз) ...?? инаку овој Пизаро изјавил дека Баерн нема да продолжи со вакво темпо и дека Вердер ке ја освои бундеслигата па како ме нервираат некои кои даваат вакви изјави...али што сакам јас утре и на Вердер да му се деси истото што и на Мехенгладбах а тоа е пораз..ај поздрав дечки денес одигравме лошо али се надевам дека со Херта ке почнеме пак со победа и ке продолжиме како што игравме до денес.. :)

Хилдебранд 884
Кан 802
Кан 736
Ноер 658

Уште две ипол утакмици му требаат за да го помине Хилдебранд. Баерн-Херта,Хановер-Баерн,Баерн-Нинберг

Denes na Timo 50 pati mu ja skrsija kicmata :) :) , se cuvstvuva zamorot decki , Jup napravi dobri izmeni , samo Lahm zalniot kako da zeme zdiv ja neznam , potrebno e i toj da se odmara , moze Pranjo da go zamenuva ili Alaba protiv timovi kako hanover , nurnberg i ostali , na Miler treba da mu se najde staticna pozicija ne e toj za crossing da pravi .

Хилдебранд 884
Кан 802
Кан 736
Ноер 658

Уште две ипол утакмици му требаат за да го помине Хилдебранд. Баерн-Херта,Хановер-Баерн,Баерн-Нинберг
Јас колку шо го разбрав коментаторо на минатата утакмица кажа дека КАН имал 1100 мин... а не 800

Јас колку шо го разбрав коментаторо на минатата утакмица кажа дека КАН имал 1100 мин... а не 800
за тоа мислеше у сите натпреварувања шо му траела серијата, а ова 800 е само бундеслига

Denes na Timo 50 pati mu ja skrsija kicmata :) :) , se cuvstvuva zamorot decki , Jup napravi dobri izmeni , samo Lahm zalniot kako da zeme zdiv ja neznam , potrebno e i toj da se odmara , moze Pranjo da go zamenuva ili Alaba protiv timovi kako hanover , nurnberg i ostali , na Miler treba da mu se najde staticna pozicija ne e toj za crossing da pravi .
Од кај го откопа Хановер, тие машини се.

0:0, ништо страшно, ако многу избегаме на останатите тимови нема да биде интересно, нека се дешава нешто ;)
E Многу било тешко да му избегаш на мајнц, хановер, вердер и другите хахаха. Абе што ве гледам смешни. Па баерн да игра во конкуренција со челзи, манчестер, ливерпул, тотенхем, арсенал и останатите, нема да може до 5то место да дојде бе. Само ајде радувајте се, за тоа имате право. Сепак вашиот тим игра во нај лесната лига во европа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom